FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CRAIOVA

Victor Pițurcă se solidarizează cu selecționerul Contra și îl pune la zid pe George Pușcaș: „Cum adică să faci asta? Jucătorii mei au amendă 5.000 de euro”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 15:52

Victor Pițurcă, 64 de ani, a comentat la rândul său evenimentele de la meciul România - Norvegia 1-1, în care George Pușcaș n-a respectat lista executanților și i-a suflat mingea lui Nicolae Stanciu, ratând și stârnind o criză de isterie a lui Cosmin Contra. 

Pițurcă spune că a implementat o regulă clară la Craiova în astfel de situații și îi ia apărarea lui Cosmin Contra, amplu criticat pentru înjurăturile pe care i le-a adus lui Pușcaș după ratarea loviturii de pedeapsă. 

„Întrebaţi-l pe Andrei Ivan ce le-am spus. Vor avea amendă 5000 de euro. Cum adică să discuţi înaintea meciului că o să bată un anumit jucător penalty-ul, apoi să ia alt jucător mingea să execute? E în regulă dacă îşi dă acordul antrenorul, mi s-a mai întâmplat şi mie, dar aşa cum a fost în această situaţie... Eu nu ştiu cum aş fi reacţionat într-un astfel de moment, chiar nu ştiu ce aş fi făcut.  

Ce reacţie a avut Contra? Ce a făcut aşa rău? La fotbal se înjură, ştim că e un joc bărbătesc şi se mai poate înjura la nervi, chestiile astea se întâmplă. Cosmin Contra şi-a recunoscut vina, cei de la FRF la fel, aşa că nu mai are rost să mai discutăm pe baza acestui subiect”, a spus fostul selecționer, în cadrul unei conferințe de presă. 

PENALTY-UL RATAT A PROVOCAT DERAPAJUL LUI CONTRA

George Pușcaș a executat slab, pe jos, un penalty obținut de Nicușor Bancu în minutul 52. Selecționerul Contra nu a putut urmări execuția și a sărbătorit inițial, crezând că atacantul a reușit să marcheze.

Când s-a dezmeticit, Contra a avut o reacție reprobabilă, înjurându-l pe atacantul naționalei: „F** morții mă-tii să îți f**, Pușcaș!” 

CLASAMENTUL ACTUALIZAT ÎN GRUPĂ

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Spania819-520 
2. Suedia818-915 
3. România817-814
4. Norvegia813-10 11
5. Insulele Feroe84-233
6. Malta82-183

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT ÎN GRUPA ROMÂNIEI

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

Vezi și: 

Dan Petrescu despre penalty-ul ratat de Pușcaș: „La noi, diferența dintre a fi erou și a fi prost e foarte mică”

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Victor Pițurcă, dezamăgit de strategia României: „Aveai 1-0, trebuia să faci tranșee acolo!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
corectu
corectu  •  18 Octombrie 2019, 08:00

Contra nu a intervenit la penalty,dar a înjurat.AFARĂ!

ion.ionescu
ion.ionescu  •  17 Octombrie 2019, 22:57
Postat de George Burcasimi pe 17 Octombrie 2019, 19:16

Jucatorii nostrii nu mai au coloana .Sa fii fost injurat de Contra ,un jucator ca : Dan Coe ,Vasile Iordache ,Stefan Sames sau Nicolae Tilihoi ( i-am ales repede din memorie) Pai ,inpricinatul de Contra cauta proprii dinti prin iarba !

Vezi că ai luat un i de la PROPRIII şi l-ai pus la NOŞTRI. De ce n-ai scris cu 11 i, că toţi din echipă sunt ai noştriiiiiiiiiii ?...M-aş mira ca cineva care a făcut clasele primare după 1965 să facă asemenea analfabetisme, aşa că pune-ţi poza reală, cu pamperşi...

sibelius
sibelius  •  17 Octombrie 2019, 21:38
Postat de George Burcasimi pe 17 Octombrie 2019, 19:16

Jucatorii nostrii nu mai au coloana .Sa fii fost injurat de Contra ,un jucator ca : Dan Coe ,Vasile Iordache ,Stefan Sames sau Nicolae Tilihoi ( i-am ales repede din memorie) Pai ,inpricinatul de Contra cauta proprii dinti prin iarba !

Mari viteji cei amintiti...si au castigat si campionate mondiale si europene, baloane de aur, tot tacamul. Cand Puscas o sa aiba CV-ul de jucator al lui Contra poate sa faca pe viteazul.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează