FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA

Victor Pițurcă l-a adus și pe Rică Neaga în staff-ul de la CS Universitatea: „Am ținut neapărat să aduc un jucător cu care am lucrat”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 septembrie 2019 16:06

Victor Pițurcă (63 de ani) a susținut astăzi prima conferință în calitatea de manager al celor de la CS Universitatea Craiova.

Pițurcă a început prin a clarifica staff-ul tehnic pe care îl va avea. Noul manager aduce doi foști steliști, pe Adrian Neaga și pe Martin Tudor (antrenor cu portarii), în timp ce Corneliu Papură rămâne antrenor „principal”. 

Papură și Neaga se vor implica activ în timpul ședințelor de pregătire, în funcție de indicațiile lui Pițurcă, iar deciziile tactice și responsabilitatea rezultatelor vor fi ale managerului. 

„Staff-ul este format din Cornel Papură, Adrian Neaga și Martin Tudor, antrenor cu portarii. Rămâne același preparator fizic. Am referințe foarte bune despre el. Urmează să îl cunosc. 

Nu e ușor să găsești colaboratorii pe care îi vrei. Am ținut neapărat să aduc un colaborator din jucătorii cu care am lucrat. Neaga e un băiat inteligent, iar după dialogul purtat am realizat că are veleități de antrenor. El a fost alesul”, a declarat Pițurcă într-o conferință de presă.  

„Eugen Neagoe e antrenor prea mare acum pentru a-și permite să fie secundul meu acum. El are oferte de a antrena, a trecut de pragul de secund” - Victor Pițurcă

Neaga, alesul lui Pițurcă, fost idol în Ghencea

Adrian Neaga (40 de ani) a colaborat alături de Victor Pițurcă la Steaua între 2002 și 2004, devenind rapid un idol al tribunelor. A marcat de 15 ori în 71 de partide în roș-albastru. 

Fostul atacant piteștean la origine și-a început cariera de antrenor în 2013, în Liga 4, pe banca celor de la Unirea Bașcov. A continuat la Atletic Bradu, Urban Titu, SCM Pitești, Național Sebiș și ACS Poli Timișoara.  

Victor Pițurcă l-a adus și pe Rică Neaga în staff-ul de la CS Universitatea: „Am ținut neapărat să aduc un jucător cu care am lucrat”

VEZI ȘI:

Gigi Becali îl vrea în probe pe Juvhel Tsoumou, atacant care tocmai a fost dat afară de FC Hermannstadt

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

30 de goluriare Adrian Neaga în tricoul celor de la FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează