FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA - GAZ METAN 1-2

VIDEO 9 minute de fotbal, 81 de plictiseală » Tahar a decis partida penibilă dintre Corona şi Gaz Metan, 1-2, cu o superexecuţie

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 15 septembrie 2013 23:15

Un meci care a început într-un ritm de Liga a 3-a s-a jucat după pauză în doar 9 minute.

Prima repriză s-a jucat degeaba, fiind de notat doar ocazia lui Bud din minutul 44, "cap" din interiorul careului respins de Marc.

Click aici pentru VIDEO!

Inspiraţia lui Dulca l-a trimis pe Florin Dan pe teren, iar acesta a pus perfect capul (55) şi a deschis scorul la primul său meci din acest sezon. Trecut prin curtea Gazului ca împrumut, Sergiu Buş nu şi-a iertat fosta echipă şi a egalat (63).

Dar bucuria nu a durut mult. Aymen Tahar, algerianul născut în Anglia, a tras o rachetă năprasnică de la 30 de metri direct în vinclul lui Miron şi a închis meciul încă din minutul 64! Pentru că partida a revenit la nivelul din prima repriză, iar Corona, cu Ionel Gane aflat la debut pe bancă, a fost incapabilă să mai schimbe ceva.

"Am făcut doar schimbările inspirate, prima repriză nu a fost deloc bună. Sînt fericit că am cîştigat pentru că aveam nevoie de asta"
Cristi Dulca, antrenor Gaz Metan

587231-caseta-corona.jpg

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
liviuco
liviuco  •  17 Septembrie 2013, 21:17

zero !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează