FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

VIDEO A fost implicat politicul în fotbal? Porumboiu spune tot despre relația cu Băsescu și cere explicații: „De ce a dispărut Vasluiul?”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2019 11:26

Adrian Porumboiu a vorbit la GSP LIVE despre implicarea politicului în fotbal în perioada în care el era patron la FC Vaslui. Nu crede că Traian Băsescu a avut vreo implicare, însă cere încă găsirea vinovaților pentru dispariția echipei. 

„N-am cum să neg apropierea de fostul președinte. Am avut cea mai bună echipă. Nu-s străin de anumite informații. Dar nu cred că s-a implicat Băsescu ca să nu iau titlul. Poate pe cei din jurul lui.

Dar Băsescu sunt ferm convins că nu. Nu era omul să se implice în astfel de măgării. Ar fi rușinos. Acel final apoteotic de la Vaslui încă nu are explicații, au fost influențe, aștept niște soluții juridice. Clubul nu avea dreptul să dispară”, a zis Adrian Porumboiu la GSP LIVE.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
turbozero
turbozero  •  05 Februarie 2019, 19:15

ai de pana mea! d-le Porumboiu mai stati fata in fata cu nulitatea de stucan care acum cativa ani v-a luat un interviu in bascau???

poli_4_ever
poli_4_ever  •  05 Februarie 2019, 14:26

N-ar fi mai simplu daca ar recunoaste ca s-a saturat de jucaria numita fc vaslui? Nu a fost primul, nu a fost nici ultimul asa zis patron, „om de fotbal” din Romania care promoveaza o echipa, o transforma intr-una de top (la nivelul ligii 1) dupa care ii da in cap si o lasa sa dea faliment cand si-a facut destui bani din vanzari de jucatori si din blaturi

883135188391540
Popa Corneliu  •  05 Februarie 2019, 13:25

Domnu' Poruboiu, de ce nu o spui pe aia dreapta: "implicarea Polticului in fotbal prin dl Dancu, omul presedintelui!", actual dl Dancu este seful Gruparii de la Cluj, care "i-a numit" pe Habarnam Burleanu si Gino Iorgulescu, "omul lu' Ponta"! Capisci?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează