FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - OŢELUL 1-0

VIDEO A venit şi victoria » La a şaptea tentativă, CS U Craiova obţine primul succes în Liga 1, 1-0 cu Oţelul

Articol de GSP - Publicat luni, 15 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 septembrie 2014 20:27

CS U Craiova a cîştigat astăzi primul meci de la promovarea în Liga 1, 1-0 cu Oţelul.
Oltenii au spart gheaţa după 7 etape. CraiOlguţa a bifat primul succes de la promovare, cîştigînd pe teren propriu în faţa lui Oţelul, 1-0, deşi a jucat aproape o repriză în inferioritate numerică.

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

Acka a văzut ”roşu” în minutul 49 pentru o intrare dură la Karlik, însă tot craiovenii au fost cei care au deschis scorul. Madson a prins o ghiulea de la 25 de metri în minutul 69, iar echipa condusă de Sorin Cîrţu şi Emil Săndoi a reuşit să menţină avantajul pînă la final. Oţelul a terminat şi ea în ”10” partida, Ciftci fiind eliminat după ce l-a lovit pe Brandan fără balon.

Echipele de start:
CS U Craiova:
Bălgrădean - S. Achim, Kay, Izvoranu, Vătăjelu - Brandan, Madson - Băluţă, Nuno Rocha, Bancu - Curelea
Rezerve: Straton, Acka, Ferfelea, Pleşan, Varga, Tîrnăcop, Herghelegiu

Oţelul: Plopeanu - Cojoc, Sipovici, Miron, Murgoci - Karlik, Milea - Zaharia, Tudorie, Cucu - C. Cristea
Rezerve: Hotoboc, Marus, Mişelăricu, Ciftci, C. Stoian, E. Jula, Adăscăliţei

Ratare Tudorie


Ratare Curelea

Cartonaş Roşu Kay

Gol Madson, 1-0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (66)
leul.albastru
leul.albastru  •  18 Septembrie 2014, 10:41
Postat de fcu1948 pe 16 Septembrie 2014, 21:15

Băi limbricule pasionat de fesele lui Mititelu, tu chir ești un monument de imbecylitate, prosttia ta cronică este nemărginită. Taman când credeam că ți-ai epuizat repertoriul de kretinătați, atunci ne suprinzi pe toți cu o imbecylitate și mai mare ca precedentele. Ești un izvor nesecat de incompetență și de tâmpenie. Spre știința ta, supozitorul este tot un medicament, dar cu administrare în zona corpului pe care o preferi tu, cea la care te raportezi mereu și pe care o ai întotdeauna pe buze. Deși cred că nici administrarea pe cale bucală nu-și displace........

asa spurcaciune, nevrozeaza-te !!! ...si cum ziceam, ia S U P O Z I T O R U' !!!...iar daca insisti, il poti hali si pe cale bucala, pana la urma, nici nu ai cum sa-ti bagi un amarat de supozitor, pe unde trece cireada ... insa tu trebuie sa ai grija, pt ca balbaitii trebuie sa il linga nu sa-l inghita ... capisci ? mititicu te poate indruma, dar sa privesti cu atentie intre fesele lui cand va "scormoniti" ... lu' stefy29 i-a aratat si in urechi, poate esti interesat... RASULE!!!

stefy29
stefy29  •  17 Septembrie 2014, 07:37
Postat de deuxex pe 15 Septembrie 2014, 22:55

Rugam booveni sa nu mai posteze la articolele dedicate Universitatii Craiova! Iar pe cei de la GSP ii rugam sa nu mai foloseasca sintagma CraiOlguta decat daca doresc sa aiba un proces cu Olguta Vasilescu, detinatoarea DE DREPT a acestei marci inregistrata la OSIM! Bineinteles, daca sunt idioti, si unii, si altii vor continua!

Bine ma nu o sa-i mai spunem spurcaciunii wcsu craiolguta asa sa va facem fericiti. O sa-i spunem craiolga sa nu ne dea in judecata doamna nascatoare de echipa contrafacuta.

ionut.adrian.cia
ionut.adrian.cia  •  17 Septembrie 2014, 00:00

Craiolguta sau Clona doar retardul de Mititelu si alti fanatici ai prostiei lui mai zic. CSU Craiova se numeste si e noua echipa a Craiovei care o inlocuieste pe defuncta Stiinta.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează