FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - GAZ METAN 0-0

VIDEO ACS Poli Timișoara scoate un punct norocos cu Gaz Metan și speră în continuare » Cum arată lupta pentru salvarea de la retrogradare cu 3 etape înainte de final

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 21 mai 2018 17:04

ACS Poli Timișoara și Gaz Metan Mediaș au remizat alb în ultimul meci al etapei cu numărul 11 din play-out. 

Prima repriză a fost una anostă, singurele lucruri remarcabile fiind accidentările lui Bogdan Străuț din tabăra gazdelor, transporta cu ambulanța la spital după o cădere nefericită pe umăr, și cea a lui Ely Fernandes. Cea mai mare ocazie i-a aparținut lui Darius Olaru, care a reluat peste poartă dintr-o poziție ideală, în minutul 5.

Cristi Pustai a reușit să le insufle elevilor săi o altă atitudine după pauză. Gaz Metan a fost a mai agresivă, a făcut un pressing avansat, însă fără urmări concrete pe tabelă. Șuturile de la distanță au fost singurele momente periculoase.

Răzvan Raț a fost aproape de gol în minutul 75, când a trimis înșelător, cu pământul, o lovitură liberă de la 20 de metri.

Soarta partidei putea fi decisisă în minutele de prelungiri. Șeroni l-a agățat în careu pe Rondon, iar Hațegan a dictat penalty fără ezitare. Portughezul Rosado și-a asumat responsabilitatea executării loviturii de la 11 metri, dar a trimis mult peste poartă!

ACS Poli Timișoara rămâne penultima în play-out, cu 23 de puncte, la două lungimi în spatele celor de la FC Voluntari, echipa de pe locul de baraj. Bănățenii au cel mai dificil program în ultimele 3 etape, deplasându-se pe terenul celor de la FC Botoșani, apoi duel cu Dinamo pe teren propriu, ca în ultima etapă să joace un meci de totul sau nimic la Chiajna. Gaz Metan urcă o poziție, până pe 4. 

CLASAMENT PLAY-OUT

clasament

echipele de start

ACS Poli: Straton – Străuţ, Melinte, Şeroni, Raţ - Vaşvari, Artean - Ciucur, Bîrnoi, Oliva - M. Roman
Rezerve: Smaranda, Al. Munteanu, Drăghici, Ş. Enescu, Velcota, Zaluschi, L. Oprea
Antrenor: Adrian Neaga

Gaz Metan: Pleşca – Creţu, Sîrghi, M. Constantin, Buşu – I. Cristea – Popovici, Olaru, Caiado Dias, Ely Fernandes – Rondon
Rezerve: Greab, Rosado, Chamed, Pîrvulescu, Fioretis, Romeo, Tîrcoveanu
Antrenor: Cristi Pustai

rEZULTATELE ETAPEI CU NUMĂRUL 11 DIN PLAY-OUT

Sepsi - Juventus 2-1 Detalii AICI
Chiajna - Dinamo 0-4 Detalii AICI
FC Voluntari - Botoșani 1-1 Detalii AICI

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
235514523871638
Daniel Lorin  •  22 Mai 2018, 18:37

Chematil pe Popa

1prezescu
1prezescu  •  22 Mai 2018, 08:56

99% campionatul sa terminat : CFR campioana...Juventus,Timisoara in B iar Voluntari la baraj pe care probabil va pierde !!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 Mai 2018, 23:14
Postat de foxy pe 21 Mai 2018, 23:12

Sa se duca pe `pustii` ,Recasu ,astia!Astia ,Chiajna si Voluntari(vanzatorii) sa pice!O sa vina si timpu lu` Medias!Nu acum,dar o sa vina!Sa nu uitam nici de Botosani!`Master chef` de play off!Vanzatori!(vezi meciul cu Chiajna)!Fiecare dupa merite!

esti defazat. de retrogradat mai retrogradeaza o singura echipa ca Juventus e deja retrogradata. iar o a 3-a echipa merge la baraj.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează