FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - RAPID 1-0

VIDEO Adrian Popa I a alergat 75 de metri şi i-a dat "scăriţă" lui Coman: "N-am avut emoţii în faţa lui"

Adrian Popa I a marcat un gol senzaţional împotriva Rapidului
Adrian Popa I a marcat un gol senzaţional împotriva Rapidului

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 16 martie 2012 23:24

Adrian Popa I a reuşit o acţiune fabuloasă la golul marcat împotriva Rapidului şi e fericit că l-a învins spectaculos pe Dani Coman

"A fost o fază superbă. N-am avut emoţii faţă în faţă cu Dani Coman, am dat scăriţă. Mă bucur că mi-am făcut datoria şi am reuşit să cîştigăm în faţa Rapidului", a declarat Adrian Popa I.

Adrian Popa I a preluat mingea de la 25 de metri de poarta proprie şi a sprintat pănă la poarta lui Dani Coman, pe care l-a învins printr-o scăriţă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
biancorossi
biancorossi  •  17 Martie 2012, 12:20
Postat de bombon pe 17 Martie 2012, 00:34

Blat ordinar organizat de clanul Becali.

ce blat domle cu golin prelungiri?? blaturile se fac pana la pauza. cel mult imediat dupa pauza. se vede ca nu ai jucat fotbal.

octavianus
octavianus  •  17 Martie 2012, 11:52

NU STIU DACA CINEVA DIN ANTURAJUL ECHIPEI CITESTE COMENTARIILE DE AICI DAR AM SA INTRU SI AM SA SCRIU CAT POT DE DES. NU JUCAM NIMIC, AM VAZUT MECIURI RAPID-PETROLUL MAI FRUMOASE IN DIVIZIA B CU MULTI ANI IN URMA. ECHIPA ASTA PUR SI SIMPLU NU COMBINA, ARE O MISCARE IN TEREN ATAT DE STEREOTIPA SI DE PREVIZIBILA SI UNEORI PARCA NICI NU SE ANTRENEAZA IMPREUNA RELATIILE DE JOC SUNT ZERO. LA MECIUL DE IERI DIN PRIMUL MINUT AM VAZUT ACEA LENTOARE, BLAZARE, INDOLENTA DE PARCA ASTEPTAM SA SI-O BAGE CHIAJNA SINGURI IN POARTA SI SA NE CEARA SI SCUZE CA NE-U CHEMAT LA UN MECI LA ORA AIA. RAZVANE AM INCEPUT SA AM MARI INDOIELI IN CEEA CE TE PRIVESTE SI PANA NU ESTE PREA TARZIU LASA-NE ! LASA-NE ! FZR !

valah.redandblue
valah.redandblue  •  17 Martie 2012, 10:14
Postat de bombon pe 17 Martie 2012, 00:34

Blat ordinar organizat de clanul Becali.

Dintre toate conturile pe care le folosești Alpine, pe asta de departe spui cel mai mari inepții. Ceangăul asta este de departe distrusul sitului.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează