FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

GSP LIVE // VIDEO Adrian Porumboiu REGRETĂ implicarea la FC Vaslui! „Mi-am deteriorat numele! Am intrat cu picioarele goale în mocirlă”

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 18:28

Adrian Porumboiu, 68 de ani, a recunoscut la GSP LIVE că a greșit atunci când a ales să intre în fotbal ca patron, considerând că și-a pătat numele pe care și-l făcuse ca arbitru și observator în Champions Legue. 

„Am o liniște totală de când nu mai sunt în fotbal, nu mă mai interesează. Cred că am făcut o greșeală. Am vrut să ridic acea zonă a Vasluiului. Economic reușisem, aveam 6.500 de angajați.

Rețineți! Am coborât de pe un piedestal pentru că eram observator de top în Europa, în Champions League, și am intrat cu picioarele goale într-o mocirlă. Nu aveam nevoie de publicitate. Am fost arbitru internațional. Categoric mi-am deteriorat numele”, a zis Adrian Porumboiu la GSP LIVE.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  17 Februarie 2019, 09:56

Nu preluarea unei echipe de fotbal a fost eroarea. Eroarea a fost, este si va fi mandria excesiva, infatuarea, vendetele declarate sau absconse, 'otrava' zilnica pe care ati consumat-o in acea perioada. Nu este un pacat sa dai de munca, sa hranesti niste guri, sa cresti un copil. E mai grav sa-l 'ucizi', sa-l inchizi, sa-l dispretuiesti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează