FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Alex Băluță a dat cărțile pe față » Adevărul despre oferta de la FCSB + conflictul cu Mangia

Devis Mangia - CS U Craiova
Devis Mangia - CS U Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 mai 2019 11:31

Alex Băluță (25 de ani) a povestit la GSP Live de ce a refuzat oferta primită de la FCSB și cum a ajuns să aibă un conflict cu antrenorul Devis Mangia din acest motiv.

 

 

Deși la vremea respectivă refuza categoric să plece la echipa rivală, Alex Băluță a recunoscut că a cântărit bine oferta primită din partea lui Gigi Becali.

„Când m-au vrut cei de la FCSB am refuzat. A fost un moment dificil, pentru că să refuzi o echipă ca FCSB nu e ușor. M-am gândit cum ar fi și dacă m-aș duce și dacă nu m-aș duce. Sunt sigur că am luat decizia bună. Cariera e scurtă și ca orice fotbalist te gândești că poți câștiga mai bine, pui și lucrurile astea în balanță”, a spus fotbalistul.

„Am simțit că se face camera mică”

Deși a refuzat marea rivală a oltenilor, Alex Băluță s-a simțit nedreptățit că a fost lăsat pe bancă de către Devis Mangia.

„Am avut clinciul acela la meciul cu FCSB. Adică eu refuz FCSB și sunt pe banca de rezerve. Nu mi s-a părut normal. Am răbufnit și am avut dreptate. Am intrat în meciul cu Botoșani și am dat trei goluri, după ce m-a lăsat un meci pe bară”, a spus Băluță.

Acesta a dezvăluit cum a reacționat când a văzut primul „11” pentru meciul cu FCSB: „Am simțit că se face foarte mică camera aia unde eram, nu mi-a venit să cred, dar nu am spus nimic, ce era să spun? Am avut în cap să spun, dar nu puteam să fac asta, din respect pentru băieți. Am făcut-o după meci, la interviu. Nu regret că am vorbit. Eu am avut tot timpul curaj și am vorbit pe fapte. Am știut întotdeauna ce pot”.

Vezi aici ce a spus Băluță despre Mangia și Mulțescu

 

 

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV Alex Băluță despre relația cu Gică Hagi și atacul direct la adresa lui Ianis: „Ce să cauți la Craiova?”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
fara_pista
fara_pista  •  31 Mai 2019, 13:10

Toate le știi, tovarășu` gradu`... Tot la ochiu` și timpanu`, aldo_m?

aldo_m
aldo_m  •  31 Mai 2019, 12:02

mai bine ai spune cat ti a dat gigi sa nu pui osul contra lor de cate ori jucai cu fcsb NU JUCAI ERAI BLAT SAU INCEPEAI SA JOCI IN A DOUA

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close