FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Antrenamente dificile pentru portarii Stelei » Tene îi "rupe" în Antalya

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2017 13:43

Steaua se află până pe 19 ianuarie în primul cantonament din Antalya, Turcia, iar printre oamenii care trag foarte tare se află și cei trei portari ai roș-albaștrilor.

Florin Niță, Eduard Stăncioiu și Ionuț Poiană au scăpat de pregătirea preparatorului fizic Marian Lupu, însă au dat peste antrenorul cu portarii Florin Tene, care nu i-a menajat deloc.

Cel de-al doilea stagiu de pregatire va avea loc tot în Turcia, în perioada 22 ianuarie - 4 februarie.

AMICALELE STELEI

18 ianuarie - FC Steaua - FK Qarabag Agdam (Azerbaijan)
24 ianurie - FC Steaua - FK Vardar Skopje (Macedonia)
26 ianuarie - FC Steaua - FC Terek Grozny (Rusia)
28 ianuarie - FC Steaua - SK Slovan Bratislava (Slovacia)
31 ianuarie - FC Steaua - Wisla Cracovia (Polonia)
2 februarie - FC Steaua - HNK Hajduk Split (Croația)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
zagna
zagna  •  11 Ianuarie 2017, 16:10

Bravo Tene, nu-i mai lasa sa dea ture de stadion cu restul jucatorilor, ca nu-i ajuta la nimic ! Datul de ture fara rost este o metoda dinaintea anilor `70 !

atentu
atentu  •  11 Ianuarie 2017, 16:08

Ce frumos peisaj este in poza ! In alt articol postat putin mai devreme domnul Craitoiu ne povesteste ce vreme mizerabila este in Belek si cum fac jucatorii Stelei exercitii in bazin pe muzica. Ce sa-i faci ?! Fiecare GSP-ist joaca in filmul lui, scrie ce vrea, ca oricum n-au nici o treaba cu jurnalismul sportiv !

ando89
ando89  •  11 Ianuarie 2017, 16:07

Ce fac pilierii alibey și vizonu, ieri am văzut ca alergau prin apă, au dat ceva grame jos, ori este greu cu all inclusive?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează