FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

VIDEO Au apărut imaginile! Vezi VIDEO cu scandalul în care a fost implicat MM!

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 17:28

Mihai Stoica a fost implicat într-un scandal monstru într-un club de fițe din București, în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar imaginile cu oficialul celor de la FCSB au fost publicate de cancan.ro.

Mihai Stoica se afla în club alături de fiica sa, Teodora și de iubitul acesteia, Dan Petrache, iar cei doi bărbați au fost implicați într-o altercație, mai întâi în interiorul clubului, iar apoi afară, cu bodyguarzii. 

Imaginile îl surprind pe Mihai Stoica în timp ce încearcă mai întâi să-l liniștească pe Dan Petrache, iar apoi în timp ce se bate cu bodyguarzii clubului. 

Vezi AICI VIDEO cu bătaia în care a fost implicat Mihai Stoica!

Managerul FCSB, dar şi iubitul fiicei sale, Dan Petrache, ar fi încercat pe parcursul zilei de sâmbătă să împiedice publicarea de către Cancan a filmării.

Citește și:

EXCLUSIV MM Stoica și Teodora, scandal monstru în club: "Vă omor pe toți!" » Martori oculari povestesc scene șocante de noaptea trecută: "Zburau pumnii și sticlele sparte!"

CV de scandalagiu » Scandalul din club, a șaptea ieșire în decor a lui MM Stoica

Reacție FURTUNOASĂ a lui Gigi Becali după derapajul lui MM Stoica: "Mi-e rușine de tine!" » Mesaj categoric: "E drogat și scandalagiu"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (54)
mariuss72
mariuss72  •  13 Noiembrie 2017, 10:19

Marele carturar mimi trebuie sa revina de urgenta la Cenaclul Jilava, acolo unde ii e locul.

vasglo
vasglo  •  13 Noiembrie 2017, 10:08

Inca un MARE FAS, marca Mazeta Sporturilor care ieri umplea fituica cu articole despre "cremenalul in serie" de la FCSB=Steaua..Ridicolul cu care defileaza asa-zisii jurnalisti atinge apogeul cand afirma ca "Managerul FCSB ar fi încercat pe parcursul zilei de sâmbătă să împiedice publicarea de către Cancan a filmării." Din ce se vede in film MM-ul incearca sa-i desparta pe batausi. Deci, ar fi avut toate motivele ca publicul sa vada ce s-a intamplat in realitate, nu laturile aruncate in capul lui de jurnalitii care au relatat "DEZVĂLUIRILE UNUI MARTOR OCULAR, EXCLUSIV PENTRU GAZETĂ (anonim desigur) conform carora "MM urla în curte că «Vă omor pe toți!». Arunca în parcare cu sticlele de băutură, toți prietenii lui încercau să-l calmeze. Avea capul umflat, era tumefiat la față, se învineţise... ".....-:)

ray51
ray51  •  13 Noiembrie 2017, 09:27

Vreau s'aud ce amenda a fost aplicata acestor derbedei pentru huliganism. Ce interdictii li s-au dictat. Care-s urmarile legale...

Vezi toate comentariile (54)
Comentează