FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB - CFR CLUJ // VIDEO Bogdan Vintilă a anunțat ce post va ocupa Ovidiu Petre în staff: „Asta va face! Nu va sta pe bancă"

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2019 12:21

Ovidiu Petre (37 de ani) s-a alăturat staff-ului vicecampioanei FCSB și s-a fotografiat în premieră în echipamentul roș-albaștrilor. 

  • FCSB - CFR Cluj se joacă duminică, 22 septembrie, pe Arena Națională, de la ora 20:30 și va fi liveTEXT pe GSP.ro. 

Bogdan Vintilă a explicat la conferinţa de presă dinaintea meciului cu CFR Cluj ce funcţie va ocupa Ovidiu Petre la FCSB. "Este un om bun, un fost fotbalist al acestei echipe, un om cu care m-am înţeles foarte bine şi care are o experienţă în spate foarte mare. Poate aduce un plus echipei. Ovidiu Petre nu va sta pe bancă. Ovidiu Petre face parte din staff-ul meu. Am spus că face parte din staff-ul meu, nu am pronunţat cuvântul antrenor secund. Pe ce poziţie? Analist video”, a spus Vintilă.

Ovidiu Petre a fost mijlocaș la FCSB în perioada 2006-2010 și până acum a lucrat la ACS Poli Timișoara. Acesta a fost coleg cu Bogdan Vintilă la FC Național.  

„Ovidiu Petre este o persoană extraordinară, nu cred că este cineva care să poată spune ceva rău despre el. E important să ai lângă tine oameni implicați în acest fenomen, iar el este un exemplu. Nu are calificările necesare, dar nu trebuie să fie neapărat antrenor secund, ci poate să ajute echipa cu experiența lui” 
- Narcis Răducan, directorul sportiv de la FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează