FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

VIDEO Constantin Budescu, gol de la vestiare: i-a luat banii și buletinul!

Articol de GSP - Publicat joi, 12 decembrie 2019 13:01

Constantin Budescu, mijlocașul ofensiv de la Astra Giurgiu, recunoscut pentru efectele incredibile pe care le imprimă mingii, a acceptat un pariu inedit: poate să dea gol de la intrarea în vestiarul arenei „Marin Anastasovici”?!

Imaginile au fost postate pe Instagramul jucătorului și sunt remarcabile. Budescu, 30 de ani, a dus mingea pe tunelul de intrare la vestiar, acolo unde magazinerul îi lăsase pe jos banii de pariu, și a trimis mingea perfect, în uralele celor prezenți.

Cât a câștigat Budescu? 20 lei + buletinul magazinerului. Cât ar fi pierdut, dacă nu reușea? 1000 lei. Angajatul de la Astra îl provoacă: „Hai, mai facem o dată?”. Replica a venit rapid: „Păi ce facem, îmi mai dai un buletin?!”. 

Budescu nu e la prima ispravă

Cât timp a fost la FCSB, Budescu l-a enervat pe Gigi Becali prin încercările lui din timpul meciurilor de a da gol direct din corner. I-a și ieșit odată, chiar după o izbucnire a patronului, Budescu marcând de la marginea terenului cu Juventus București. 

COOL KICKS!

In acest videoclip va prezentam doua executii de exceptie marca Florin Tanase si Constantin Budescu, in cantonamentul din Spania. Noua ne-au placut ambele. Voi ce parere aveti?

Publicată de FCSB pe Vineri, 2 februarie 2018

Budescu, gol și din pacare

Poate cea mai impresionantă reușită a lui Budescu a fost din parcare, tot când era la Astra. 

Citește și:

FCSB // Gigi Becali și-a făcut lista de cumpărături pentru iarnă: Budescu, Tudor Băluță și Adi Petre

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
teodor.muresan
teodor.muresan  •  12 Decembrie 2019, 23:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

shynetm
shynetm  •  12 Decembrie 2019, 19:46
Postat de energydrik pe 12 Decembrie 2019, 13:35

Salah, a dat si el un gol asemanator, cu stadionul plin, gol decisiv in UCL. Ce face Sarmaluta intereseaza 0% daca nu marcheaza in EL sau pentru nationala, atat de neimportant a ajuns campionatul nostru ... la egalitate cu golurile marcate de Budescu la antrenament.

Cand a dat Budescu gol cu Iasul, mult mai greu decat al lui Salah, toti spuneati ca a fost greseala de portar. Ma rog, a dat 3 atunci, irelevant. Acum la Salah nu mai greseala de portar? Voi va puteti uita in oglinda dimineata? Voi si Contra, ca asta ii ametea pe norvegieni de nu mai stiau de ei.

fc_fcsb_o_gluma_proasta
fc_fcsb_o_gluma_proasta  •  12 Decembrie 2019, 19:09

Respect Budescu pt umilința administrată pseudo echipei FC FCSB.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează