FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - ACS POLI 1-0

VIDEO Capul limpede » Ceahlăul e pe loc de Europa, după reuşita lui Golubovici cu ACS Poli

Golubovici
Golubovici

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 noiembrie 2013 12:24

Ceahlăul chiar luptă pentru Europa, graţie lui Golubovici, unul dintre fotbaliştii cu cel mai bun "heading" din campionat

Trupa lui Miriuţă are probleme cînd trebuie să atace pe cineva fiindcă ea e mai mult antrenată decît talentată, dar a scos-o la capăt contra Timişoarei. A suferit şi din cauza ghinionului. Golubovici a ratat un penalty şi mai mult a prelungit suspansul în loc să limpezească meciul.

Click aici pentru VIDEO!

Nuno Claro, eroul lui Poli Timişoara dintr-un 0-0 obţinut recent la Ploieşti, a salvat execuţia din penalty a lui Golubovici. Spre final, portughezul asediat din poarta Timişoarei n-a mai avut reflex la o lovitură de cap fină şi a picat barajul disperat al celei mai defensive echipe din Liga 1. Tot lui Golubovici i-a aparţinut şi execuţia de la gol, o deviere perfectă la o centrare a lui Gheorghiu. Echipa ca un tanc a lui Miriuţă a mai împuşcat trei puncte şi a urcat pe 4!

"Am jucat bine, în condiţiile în care Ceahlăul are forţă de atac. Încerc să transform echipa uşor, uşor şi să jucăm fotbal"
Aurel Şunda, antrenor Poli Timişoara

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
hcos
hcos  •  29 Noiembrie 2013, 03:49

sa faceti un rezutat bun si cu vaslui altfel declaratiile lui miriuta raman doar vorbe.

polistul68
polistul68  •  23 Noiembrie 2013, 13:53

Dunt Polist, da recunosc...din cele 14 goluri, cel putin 7 au fos tinscrise cu noroc asta ne e valoarea, speram ca Relu sa faca treaba buna la iarna..

soriniz
soriniz  •  23 Noiembrie 2013, 10:04

Eu vad ca Timisoara are 14 goluri marcate. Atunci cine sa fie cea mai ofensiva echipa, daca Poli e cea mai defensiva? sa fie Corona, cu 9 goluri, sau Viitorul, cu 6 goluri?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează