FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - CFR CLUJ 0-2

VIDEO CFR Cluj ia primele 3 puncte din play-out după victoria de pe terenul lui CSMS Iași, scor 2-0

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2016 19:55

CFR Cluj a plecat cu 3 puncte de pe terenul lui CSMS Iași în prima etapă din play-out-ul Ligii 1, scor 2-0. Partida a fost spectaculoasă și cu ocazii de gol de ambele părți.

Vezi meciul liveTEXT

CSMS IAȘI - CFR CLUJ 0-2
A marcat:
Bud 20, Coelho 90+4
Eliminat: Vitor Bruno 69 (două cartonașe galbene)

Vezi VIDEO cu golul partidei

În minutul 8 s-a petrecut o fază monumentală cu portarul Caparco în prim-plan. Ardelenii au ratat de patru ori la aceeași fază, în primele trei dăți goalkeeper-ul ieșenilor fiind cel care a scos mingea de pe linia porții (DETALII).

Zece minute mai târziu, Lucian Goian a fost foarte aproape de gol, dar mingea trimisă de el cu capul a fost prinsă greu de Marc.

În minutul 20, Cristi Bud a marcat primul gol al partidei cu o execuție frumoasă de la marginea careului, după o greșeală a lui Ciucă.

Repriza secundă a avut-o tot pe CSMS Iași în atac, dar Vasile Gheorghe (65) a ratat o ocazie importantă din centrul careului. CFR Cluj a rămas în 10 în minutul 69, când Vitor Bruno a văzut al doilea cartonaș galben pentru o intervenție dură asupra lui Onduku.

Coelho a stabilit scorul final în ultimul minut de prelungiri, după ce în primă fază Caparco respinsese mingea spectaculos.

CSMS Iași rămâne pe primul loc în play-out, cu 19 puncte, însă CFR Cluj s-a apropiat de moldoveni la două lungimi.

Echipele de start:

CSMS Iaşi: Caparco - I. Voicu, Ov. Mihalache, Ciucă, Ţigănaşu - Viveiros, Crețu, V. Gheorghe, Bole - A. Cristea, Golubovici
Rezerve: Hotoboc, Bădic, Frăsinescu, Piccioni, Enescu, Onduku, Llullaku

CFR Cluj: Marc - D. Coelho, L. Goian, A. Mureşan, Camora - Gomelt, Petrucci, J. Ruiz - Al. Păun, Bud, Vitor Bruno
Rezerve: Vâtcă, Tinc, Nascimento, Negruț, Jakolis, C. Lopez, Beleck

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
1904849899740178
Mos Gerila  •  07 Martie 2016, 09:12

asta e echipa de play off ? daca intra in play off, juca automat si in europa si ne faceam de rasul curcilor.. si asa ne facem cu celelalte echipe de ras dar nu chiar ca cu iasul..

1904849899740178
Mos Gerila  •  07 Martie 2016, 09:03

deabea acum incepe IASULsa revina la locul pe care il merita adica in mocirla ..la retrogradare ocolo se pricep ei cel mai bine.

1004107369663739
Leonard Olaru  •  06 Martie 2016, 10:14

Va iubesc si va respect de cand erati "Stiinta "IASI, dar in ultimii ani, nu va mai straduiti sa respectati blazonul sub care jucati. Inteleg ca in play off ati avut un ghinion ( desi nu chiar este asa),dar cu putin mai multa concentrare ati fi putut trece usor de Poli.Timisoara.Acum va spun cu toata inima SA VA FIE RUINE caci va bateti joc de noi cai care suntem cu sufletul alaturi de echipa. Nu va pasa de nimic,caci se fac eforturi sa fti sponsoriati decent, nu la nivelul Stelei sau Dinamo,dar mai bine decat alte echipe din Liga I. Aveti grija sa nu cadeti spre "matineu" daca o tineti"tot asa" ca si la meciul ce CFR Cluj. Leonard Olaru

Vezi toate comentariile (32)
Comentează