FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO "Circul" este asigurat! Faze "nebune" cu Emmanuel Eboue în prim plan » One man show din Coasta de Fildeș

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2016 10:58

Emmanuel Eboue n-ar fi o lovitură pentru Steaua doar pentru că este un jucător bun. Fundașul dreapta de 32 de ani este și un adevărat one man show și ar putea anima vestiarul și tribunele.

A jucat la Arsenal și Galatasaray, are 79 de selecții în naționala Coastei de Fildeș și știe cu siguranță să întrețină atmosfera în vestiar.

A făcut-o și la Arsenal, dar nu s-a potolit nici cînd a ajuns în Turcia. Pe plan sportiv a impresionat însă mereu. A strîns în 4 ani în Turcia 8 trofee. A luat de 3 ori titlul, de două ori Cupa și de 3 ori Supercupa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
aius
aius  •  02 Februarie 2016, 16:20

iar cu steaua mai baieti !?

1745flo
1745flo  •  02 Februarie 2016, 15:44
Postat de n4n0t3k pe 02 Februarie 2016, 13:44

Mie inca nu imi vine sa cred ca se fac articole pe acest subiect :| E cineva constient, din toata presa asta, ca acel baietas are salariu cel putin 2.5 milioane? Asa ceva...

Sunt unii care ce viseaza noaptea, a doua zi publica intr-un articol de doi bani. Maine-poimaine aflam ca Gigi il vrea pe Higuain sau Suarez, mai stii!? Stai sa iasa si Mimi de la mititica sa vezi atunci cum toate vedetele vor lua drumul...Pitestiului!:)

shark_34
shark_34  •  02 Februarie 2016, 14:04
Postat de nebraska pe 02 Februarie 2016, 13:31

Pentru ceva ce detii in proprietate astepti bani....sa sara jiji cu bani daca vrea Steaua.

mapn nu vinde sigla si palmaresul pt ca e mai avantajos e pt ei venituri mai mici dar constante pe termen lung din chirii sau drepturi de autor. la ei,acestea nu valoreaza nimic pt ca nu au nici bani,nici drept legal si ABSOLUT nici un interes pt binele echipei. desi se bat cu pumnul in piept facand pe victimele,incearca sa mai ciupeasca cate ceva de la becali pe care toti il critica,dar se uita ca,daca nu era el chiar asa cum e,echipa avea mari sanse sa se desfiinteze,sa ajunga in B sau in vesnica insolventa...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează