FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - RAPID 1-0

VIDEO Coman, taxat din toate părţile. Portarul Rapidului a primit avertisment de la Comisia de Disciplină a LPF

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 20 martie 2012 13:23

Comisia de Disciplină a LPF l-a sancţionat pe portarul echipei Rapid, Dănuţ Coman, cu avertisment pentru gestul său din finalul partidei cu Concordia Chiajna, cînd a aruncat cu o sticlă spre proprii suporteri prezenţi la peluza I a stadionului.

Sancţiuni drastice pentru Dani Coman! "Nu poţi să faci un asemenea gest împotriva suporterilor!"

Incidentul de la acea partidă a fost menţionat în raportul observatorului, membrii comisiei luînd decizia sancţionării doar cu avertisment deoarece existau probe că jucătorul rapidist a fost provocat.

Ultraşii Rapidului: "Renunţăm şi la titlu, numai să plece Dani Coman!"/ Copos: "Dacă suporterii pun condiţia ca Dani să plece atunci vor rămîne singuri”

Tot în cadrul acestei şedinţe, care a avut loc luni seară, Comisia de Disciplină a respins memoriul FC Dinamo prin care solicita cîştigarea la masa verde a meciului cu Sportul Studenţesc, pierdut cu 1-3 pe teren. Comisia a hotărît că FC Dinamo a introdus tardiv contestaţia privind dreptul de joc al fotbalistului echipei Sportul Studenţesc, Ionuţ Şerban.

Cluburile Dinamo, Rapid, Steaua, FC Braşov, Oţelul Galaţi şi CFR Cluj au fost sancţionate cu avertisment pentru incidentele provocate de proprii suporteri la meciurile din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I.

De asemenea, Comisia de Disciplină a LPF a decis următoarele sancţiuni: jucătorul Mădălin Ciucă (Gaz Metan Mediaş) - 3 etape de suspendare şi 4.000 lei penalitate financiară; jucătorii Rui Duarte (Rapid), Apostol Muzac ( Concordia Chiajna) şi Adrian Iencsi (FCM Tîrgu Mureş) - cîte o etapa şi 740 lei şi antrenorii Jorge Costa (CFR Cluj) şi Iulian Preda (CS Mioveni) - cîte o etapă şi 360 de lei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  21 Martie 2012, 10:48

bai,da mai lasati-l in pace pe coman.nici eu nu am fost de acord cu faptul ca a intrat fortat in primul 11,dar isi face treaba.s-a gresit ca trebuia lasat si bornescu pana gresea,in felul asta scapa de discutii de genul asta.e un portar bun si a aparat bine pana acum (poate nu a stiut sa inchida ungiul nici cu clujul si nici cu chiajna,dar nu din cauza lui am pierdut.NOI NU DAM GOLURI,NU AVEM ATAC,RAZVAN JOACA LA 0-0 SI CE-O PICA,ASTEPTANDU-L PE PANCONE.ca pe ionita s-ar putea sa-l asteptam mult si bine,el a jucat m multe minute la noi decat la koln,si-i trebuie acomodare!!!EU FAC CEVA MARO CU MOT PE MEMBRII COMISIEI DE DISCIPLINA AI LIGII CARE ACUM S-AU BAGAT RPD IN SEAMA.

fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  20 Martie 2012, 14:07

ar trebui sa-l injurati pe copos si pe lucescu nu pe coman. El n-are nicio vina ca aia din conducere au dat afara u super portar - Bornescu - ca sa-l pastreze pe el

terminatorul2
terminatorul2  •  20 Martie 2012, 13:26

Pai daca are apucaturi de . . . Spuneti voi de care , ca eu ma abtin, oricum numai de civilizatie sa nu pomeniti :))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează