FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CONCORDIA CHIAJNA 1-1

VIDEO Concordia nu a câștigat nici la Botoșani, iar retrogradarea pare tot mai aproape de echipa lui Dan Alexa

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 aprilie 2017 16:30

FC Botoșani și Concordia Chiajna au remizat, scor 1-1, în primul meci din etapa a șasea a play-out-ului. 

Oaspeții puteau deschide scorul după doar 3 minute, însă Cobrea a intervenit senzațional la șutul lui Serediuc din câțiva metri.

La doar șapte minute distanță, FC Botoșani a deschis scorul, prin Târnovan, care a fructificat centrarea perfectă venită de la Mihai Roman.

Introdus la pauză de Dan Alexa, Valentin Munteanu a restabilit egalitatea, învingându-l pe Cobrea în urma unei pase de geniu a lui Grădinaru.

Tabela a rămas neschimbată până la final, în ciuda faptului că cele două echipe au mai avut câteva ocazii bune de a marca.

În urma acestui rezultat de egalitate, FC Botoșani a acumulat 24, menținându-se pe locul trei în clasamentul play-out-ului.

De partea cealaltă, ilfovenii rămân fără victorie în play-out, situându-se pe locul șapte, cu doar 16 puncte, la egalitate cu Pandurii, ocupanta locului șase.

FINAL» FC Botoșani - Concordia Chiajna 1-1
Au marcat: Târnovan'10 / V Munteanu '66

TEXT  / VIDEO

Echipele de start:

FC Botoșani: Cobrea - Patache, Miron, A. Burcă, Mușat - Endrick Dos Santos (46. M. Bordeianu), Vașvari - Roman, Târnovan (46. Kuku), L. Buș - Golofca
Rezerve: Albuț, Juncănaru, Tincu, Moruțan, Luku, Herghelegiu, 
Antrenor: Leo Grozavu

Concordia Chiajna: Bălgrădean - Koenders, Dobrosavlevici, Bejan, P. Feussi - Albu (61. Herea), R. Costin - Grădinaru, M. Cristescu, Serediuc (46. V. Munteanu) - Pena
Rezerve: Drăghia, Ciobanu, V. Alexandru, Herea, Oct. Deaconu, V. Munteanu 
Antrenor: Dan Alexa

 
 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
609724402513657
Emanuel Alexandru  •  14 Aprilie 2017, 22:14
Postat de ioany pe 14 Aprilie 2017, 21:56

Urata echipa Chiajna practica un antifotbal total. Le doresc sa retrogradeze grabnic sa nu mai vad asemenea echipa jenanta...

Subscriu .. Sa ii vad retrogradati.. Balgradene face-a-te-ai PRAF !. Portarul vedeta

ioany
ioany  •  14 Aprilie 2017, 21:56

Urata echipa Chiajna practica un antifotbal total. Le doresc sa retrogradeze grabnic sa nu mai vad asemenea echipa jenanta...

749913671784643
Razvan Marcel  •  14 Aprilie 2017, 21:30

Off,Tudorica penalty clar la Kuku,tinere si la lovit peste picioar.In fine trebuia sa aiba Botosani vreo 2 goluri pana la pauza,asta e intampla

Vezi toate comentariile (3)
Comentează