FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

VIDEO Coronavirusul îi amuză » Deian Sorescu, glumă deplasată în supermarket, cu iubita unui coleg: „Nu iau cașcavalul ăsta, că e italian”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2020 20:15

Pandemia de coronavirus care a înspăimântat întreg mapamondul și a blocat desfășurarea a numeroase întreceri sportive provoacă reacții de tot felul, inclusiv în fotbalul românesc. 

Astăzi, Organizația Mondială a Sănătății a anunțat în mod oficial că ne confruntăm cu o pandemie de coronavirus, iar posibilitatea ca Liga 1 să fie suspendată a devenit una reală. 

Miercuri seara, dinamoviștii Deian Sorescu (22 de ani) și Szabolcs Kilyen (21 de ani), dar și iubita ultimului, au ieșit să se aprovizioneze de la un supermarket din București. 

„Nu iau cașcavalul ăsta, că e italian”

Sorescu și Denisa Moga, partenera lui Kilyen, au găsit de cuviință să glumească pe seama pandemiei de coronavirus: Deian Sorescu a filmat momentul și a publicat apoi clipul în contul său de InstagramStory.

„Deni, ia și tu din cașcavalul ăla de acolo”, i-a spus Sorescu iubitei lui Kilyen. 

Răspunsul acesteia a venit sub forma unei glume deplasate, în contextul evenimentelor tragice care se petrec la nivel mondial: „Nu vreau, că e italian și nu mai...”.

827 de morțis-au înregistrat în Italia din cauza coronavirusului. Întreaga țară e închisă de două zile

Vezi și: 

Liga 1 se suspendă!? CFR Cluj, prima reacție: “Să oprim meciurile URGENT! Ce, așteptăm să ne infectăm?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  13 Martie 2020, 22:08

Atata e nivelul lor.

ubiquitous
ubiquitous  •  12 Martie 2020, 17:00

O gluma la fel de proasta precum, la fel de prost presupun ca este si intelectul sau. Inainte de a-i numi pe italieni prosti, asa cum a facut-o un postac de aici il rog sa se mai informeze in loc sa se uite la emisiunea lui maruta sau la "romanii au talent". Bello, roaga-te ca in Romania sa nu se ajunga la acelasi numar de cazuri pentru ca la ce nivel se afla sistemul nostru sanitar....nu te vad prea bine. In alta ordine de idei, in clipa de fata, in tip ce lumea este preocupata de raspandirea virusului, 20.000 soldati americani impreuna cu tancuri si tot tacamul debarca in europa dar asta voi nu o stiti pentru ca nicio televiziune mainstream europeana nu sufla niciun cuvant despre acest lucru.

gago747
gago747  •  12 Martie 2020, 10:08
Postat de 22cea pe 11 Martie 2020, 22:36

Cea mai deplasata gluma e chiar fituica asta .

Nu e deplasată, *** o așteaptă cu brațele deschise.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close