FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Imagini inedite din cantonamentul lui FCSB » Gnohere mănâncă mai mult decât ceilalți + Oaidă e intelectualul echipei, iar Moruțan și Popa se ocupă de buna dispoziție

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 18:47

Sponsorul celor de la FCSB a făcut un reportaj în care le-a prezentat suporterilor roș-albaștrilor cum arată o zi din viața echipei. 

La micul dejun, Gnohere e privilegiatul echipei: primește omletă din 3 ouă, în timp ce Florin Tănase mănâncă dimineața doar un ou fiert cu roșii. 

„«Bizonul» a fost mic de tot. Aici, la noi, s-a făcut mare”, spune Lucian Filip, amuzându-se de kilogramele lui Gnohere.

Răzvan Oaidă e intelectualul echipei. Mijlocașului îi place să urmărească pe telefon documentare și să-și comande cărți de pe net: „Voiam să-mi comand o carte. Se numește „Mâini înzestrate” de doctor... nu-i mai rețin numele” (n.r. de Dr. Ben Carson).

„Panțîru nu bea cafea, că nu știe să folosească aparatul” :D

Adrian Popa e jucătorul care întreține atmosfera și n-a ratat să se ia de Ionuț Panțîru, preferatul lui Gigi Becali. 

„Panțîru nu bea cafea, cred că e singurul. Nu bea că nu știe să-și facă la aparatul ăsta! E mai nou aici, dar i-am zis să roage un prieten să-l ajute”, s-a amuzat Popa. 

Tănase, lovit de Momcilovic

La ora 9:30, jucătorii merg la cabinetul medical. De această dată doar Florin Tănase a avut nevoie de îngrijiri. „M-a lovit Momcilovici”, spune Tănase, care a fost nevoit să apeleze la un tratament cu raze laser.

În așteptarea antrenamentului a avut loc și un moment amuzant, în care protagoniști au fost Moruțan și reporterul care a realizat reportajul. 

Vezi și:

Vești proaste pentru FCSB! Răzvan Oaidă nu mai joacă în 2019

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
sasha8777
sasha8777  •  14 Decembrie 2019, 16:13
Postat de Trafalet Simfoniu pe 13 Decembrie 2019, 20:17

Da pe cine interesează ce papă *** ... Că știe toată lumea ! Paiele STĂPÂNULUI !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornelconasu
cornelconasu  •  14 Decembrie 2019, 12:45

Steaua mânâncă la cantină !

2102911679735264
Calin Radulescu  •  14 Decembrie 2019, 01:23
Postat de partea47mea pe 13 Decembrie 2019, 20:24

Pe cine intereseaza ce mananca si ce se *** gonoiere?

Daca nu te intereseaza FCSB, ce ai cu jucatorii nostri... De ce nu te uiti la ce mananca anonimii tai de la CSA Steaua, care "baltesc" de 3 ani in Campionatul Municipal

Vezi toate comentariile (8)
Comentează