FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL, CAMPIOANA ROMÂNIEI

VIDEO Declarație de dragoste! Imagini senzaționale: Denis Alibec a făcut show în tribunele Stelei!

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 mai 2017 23:10

Denis Alibec este de părere că punctele pierdute cu Viitorul au costat-o pe FCSB titlul, după ce echipa sa a încheiat sezonul la egalitate de pucnte cu echipa lui Hagi.  

Totuși, căpitanul stelist speră că titlul va ajunge în cele din urmă la FCSB, în cazul unei decizii favorabile la TAS.

"La meciul cu Viitorul s-a pierdut titlul. Normal că mai avem o speranță, din câte am văzut se iau toate cele 4 meciuri și sper să avem câștig de cauză. Dacă așa scrie în regulament, de ce nu?

Faptul că am fost numit căpitan mi-a dat o motivație în plus și s-a văzut lucrul acesta. Totul a fost ok. Poate meciul cu Dinamo a fost cel mai greu moment, când m-am accidentat în minutul 5", a spus Denis Alibec la TV Dolce Sport.

Alibec a fost înlocuit în minutul 75, iar în ultimul sfert de oră a stat în peluză, alături de suporteri. Atacantul susține că nu înțelege de ce Craiova a odihnit jucători la meciul cu Viitorul.

"Îmi pare rău că nu am putut fi mai activ în peluză, dar știam rezultatul din celălalt meci. Poate la anul vom fi alături de ei și cu titlul pe masă.

Nu am înțeles cum și-au odihnit cei de la Craiova jucătorii săptămâna trecută, având în vedere că meciul e sătpămâna viitoare. Reghecampf nu ne-a anunțat că pleacă. Cred că rămâne alături de noi", a adăugat Alibec.

"Îi felicit pe cei de la Viitorul, cu jucători care nu sunt atât de valoroși ca noi și nu au salariile noastre. Dar cred că cel mai mare merit e al lui Hagi" Denis Alibec

Save

Save

Save

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
observator_federal
observator_federal  •  14 Mai 2017, 11:35

Alibec a luat campionat si cupa cu Astra... si pe vremea aia nu avea loc in Nationala, presa nu ii vedea talentul urias, Gigi "se codea" daca sa dea sau nu un milion pe el - "Dau asa ca vreau eu, cine il cunoaste pe Alibec?". Ah, uitasem, tot atunci suporterii FCSBului (devenita azi FC FCSB) radeau de grasul de Alibec. Acum "l-au iertat", si imaginea fostului astral in mijlocul uriasei galerii de 250 de "ultrasi" a intrat in galeria de aur a FC FCSB. Cand iti pierzi simtul ridicolului, tipic FCSB..

943355679082826
Iulian Valentin  •  14 Mai 2017, 08:38

Domnilor care sunt talpanisti,dinamovisti,astrali etc. , va rugam sa nu mai postati lucruri gen cum posteaza Costel Tudor care cred ca la pupat pe talpan ***. MULTUMIM ANTICIPAT :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy_2008
andy_2008  •  14 Mai 2017, 08:30

Daca Reghe ramane,terminam si campionatul viitor pe 2 ,e clar.Noroc ca micutul cioban cupara cei mai bun.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează