FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

VIDEO Marin Barbu, dezvăluiri la GSP Live despre Budescu: „Era enervant de leneș. Dacă nu-l luam de păr, nu se urnea la antrenament”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 octombrie 2019 12:46

Marin Barbu l-a antrenat pe Constantin Budescu în două rânduri la Astra și i-a făcut acestuia o caracterizare inedită în direct la GSP Live.

„Budescu, dacă ar fi fost harnic, ar fi fost printre cei mai buni jucători ai Europei. La cum lovește mingea, ar fi fost top. Vă spune unul care a știut să lovească mingea cât de cât. Eu am lucrat de două ori cu Budescu. Prima dată în Divizia B, când era junior. Era enervant de leneș, dar se vedea că are calități. Îi spuneam că trebuie să alerge la fotbal. Dacă nu-l luam de păr, nu se urnea la antrenament. 

Apoi am lucrat cu el la Astra, dar era un alt Budescu. Un Budescu predispus la efort, juca pentru echipă și a pus un umăr greu pentru salvarea de la retrogradare. M-am înțeles de minune cu el. L-am luat cu frumosul. Pe el și pe Alibec trebuie să știi să-i gâdili. 

În primul mandat l-am tras serios de perciuni pe Budescu. Atunci el era junior în teren. Dacă-l vedeai cum alerga la antrenament... Îi spuneam să dea din piciorușele alea, să se urnească. Ușor, ușor a înțeles și a ajuns fotbalist. Dacă ar fi avut 25% din voința lui Cristiano Ronaldo, eu îl vedeam la orice echipă din Europa”, a declarat Marin Barbu la GSP Live.

3 goluriîn 6 meciuri jucate în Liga 1 în acest sezon are Budescu pentru Astra

„Magiun” Barbu (61 de ani) l-a antrenat pe Constantin Budescu la Astra în două rânduri (2010 și 2013).

Constantin Budescu a jucat de-a lungul carierei pentru Petrolul, Astra, Dalian Yifang, FCSB și Al-Shabab.

Vezi și:

VIDEO GSP LIVE Marin Barbu a dezvăluit secretul lui Mircea Lucescu: „A știut să-i îngenuncheze pe jucători, i-a dresat cum au vrut mușchii lui”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
chromophobia
chromophobia  •  21 Octombrie 2019, 14:34
Postat de deusdat pe 21 Octombrie 2019, 14:31

Să vorbească antrenorii adevărați, nu Barbu.

Ce roman mai e antrenor adevarat?Sa-l scoatem pe Mircea Lucescu,Dan Petrescu si poate Sunudica

deusdat
deusdat  •  21 Octombrie 2019, 14:31

Să vorbească antrenorii adevărați, nu Barbu.

bazinga
bazinga  •  21 Octombrie 2019, 13:18

Daca zice Magiun asa ceva....asa e!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează