FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Dinamo a mai luat un stelist » Cosmin Matei, cunoscut mai mult pentru ieşirile din afara terenului, e "cîine"!

Cosmin Matei îi va întîlni pe stelişti îmbrăcat în tricoul lui Dinamo
Cosmin Matei îi va întîlni pe stelişti îmbrăcat în tricoul lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2012 14:18

Dinamo a mai perfectat un transfer. Cosmin Matei, fostul jucător al Stelei, va semna un contract valabil pe cinci sezoane cu gruparea din Ştefan cel Mare.

Cel care a rezolvat transferul a fost Victor Becali, agentul care îl reprezintă pe mijlocaşul de 20 de ani ce a evoluat pentru Astra în acest tur de campionat. Matei este mijlocaş ofensiv, poate juca şi în banda stîngă.

VEZI AICI UN SUPERGOL AL LUI COSMIN MATEI!

Matei este recunoscut ca un fotbalist care a creat probleme în trecut în vestiarul Stelei, dar şi în cel al Astrei. "Este cam neliniştit, dar băiatul e foarte talentat, e tînăr, are doar 20 de ani şi poate fi salvat. Dacă face probleme, pleacă imediat!", au transmis conducătorii roş-albilor.

Vezi AICI ce probleme a creat Cosmin Matei pe vremea cînd juca la Steaua

Cosmin Matei l-a scos din sărite pe Marius Lăcătuş: "Cumetre, exchange!"

1 gol a marcat Cosmin Matei în cele 6 partide jucate pentru Astra Ploieşti în acest sezon

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (120)
ionut.07
ionut.07  •  10 Ianuarie 2012, 00:13

Stati linistit,ca asta a fost luat mai mult pentru Dinamo II.Au plecat la echipa mare Stanescu,Paun si l-au luat pe asta.Se asigure c-o sa fie bine si-acolo.Daca va prinde 90 de min in tot returul,va fi bine.La fel au facut si cu Daminuta si dupa un tur s-a tirat.Asa va pati si asta.N-o sa aveti bucuria,oilor, sa-l vedeti jucand.Si,app,daca doar dupa cateva meciuri pt echipa a2a sau pt prima echipa,inseamna ca esti stelist,asta arata cat de rau va fac ziarele si sondajele marca becalisport.ro:))))In capu' vostru de "becalioti" toata lumea e stelista.Ceilalti suporteri mint,ma.Toti defapt sunt stelisti.Toti suporterii din tara:)))))

mikishor_mitz
mikishor_mitz  •  09 Ianuarie 2012, 22:21

DAAA, a luat dINAMO pe stelist, a jucat cateva minute pt Steaua si alea mai mult prin meciuri amicale. Cred ca va fi noul capitan, sau cred ca la luat ca sa i spuna lui Ciobi cand sa faca schimbare.

steaua88
steaua88  •  09 Ianuarie 2012, 22:18

Dinamovistilor.....va urez sa-l stapaniti sanatos =)) Mai este si Emegara liber de contract.....poate..... poate =))

Vezi toate comentariile (120)
Comentează