FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Reacție incredibilă a lui Helmuth Duckadam, când a fost întrebat de ce trebuie să-i scrie rapoarte de activitate lui Becali

Helmuth Duckadam pe Arena Naţională
Helmuth Duckadam pe Arena Naţională

Articol de GSP - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 10:35

Legendarul Helmuth Duckadam a fost rugat să comenteze în cadrul emisiunii GSP LIVE faptul că a fost pus să scrie lunar rapoarte de activitate pentru a-și justifica banii primiţi de la Becali, după dezvăluirile lui Costin Ștucan din articolul apărut azi în exclusivitate pe GSP.ro.

„Nu e nicio problemă. Eu făceam un raport de activitate în fiecare lună pentru mine. Când mi s-a cerut acest lucru n-am avut nicio problemă să-l dau. Mi s-a cerut de anul trecut, de 4-5 luni. Probabil că erau şi ei curioşi să vadă ce fac de mi l-au cerut. Eu le trimit raportul prin mail în fiecare lună. Îmi justific şi eu activitatea.

Activitatea mea nu constă doar în emisiuni la Digi. Anul trecut, înainte de Crăciun, am fost la o academie în Anglia, am avut acţiuni de caritate. Nu sunt neapărat obligat să fac acest raport. Mi s-a cerut şi mă conformez. Nu ştiu amănunte despre cum sunt plătit, dacă sunt pe drepturi de autor sau altceva.

Nu sunt obligat să vorbesc despre FCSB la emisiunile la care merg. Un lucru să fie foarte clar. N-am fost, nu sunt şi nu voi fi obligat să spun anumite lucruri. Am libertatea de a spune ce gândesc”, a fost reacţia lui Duckadam 

Citeşte şi: 

Aberația timpului: raportul de activitate al lui Duckadam

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
standart
standart  •  16 Ianuarie 2019, 09:25

E normal. Fiecare plata in baza unui contract are nevoie de o justificare in contabilitate. Trebuie sa rezulte ca obligatiile contractuale au fost indeplinite.

112948403111766
Nicu Stef  •  16 Ianuarie 2019, 04:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

112948403111766
Nicu Stef  •  16 Ianuarie 2019, 04:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează