FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - POLI IAȘI 0-0

VIDEO Echipa lui Moș Crăciun » Chiajna va avea de lucru și în pauza următoare, fiindcă echipa nu a jucat nimic nici cu Poli Iași, 0-0

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2016 00:00

Poli Iași are trei meciuri la rând fără gol marcat. Chiajna a contabilizat doar două goluri în primele șase etape.

Cum să iasă spectacol dintr-un asemenea duel? N-are cum! Mai ales că nici Andrei Cristea nu prinde cea mai bună seară a lui. Atacantul ex-Steaua și Dinamo a ratat cum nu obișnuiește, dintr-un moment excelent pe care l-a generat maghiarul Bole.

Click aici pentru VIDEO!

Mijlocașul l-a deschis pe Cristea cu o pasă de 25 de metri, vârful a întârziat să profite de colțul lung pe care-l eliberase Bălgrădean și a tras până la urmă peste poartă. O ocazie neprețuită, prea rară ca să nu fie regretată. Măcar Poli și antrenorul Napoli au ce să regrete.
Chiajna e atât de slabă, încât joacă pe contraatac pe teren propriu la scorul de 0-0! Albii nu sunt capabili de construcție, așteaptă în jumătatea proprie și se roagă să aibă vreo ocazie pentru o lovitură. O minune sau o gafă a adversarului.

Să vină iarna

E greu să apară. Nicolo Napoli și-a desenat formația tocmai pe aceste principii, Concordia e doar o copie, un epigon. Poli s-a transformat dintr-o retrogradată într-un club european sub comanda pragmaticului italian. Tradiția le permite moldovenilor să se bucure de fiecare punct, mai ales când e obținut cu un 0-0 perfect pentru cine iubește organizarea defensivă și schemele de marcaj.

Spectatorii nu-s mari amatori de tactică. De când joacă urât, Concordia nu dă goluri și pierde suporteri. O mie de ilfoveni au asistat la jocul de aseară. Oamenii ar mai putea aștepta un pic. Conducerea Chiajnei își subțiază echipa vara ca să aibă ce repara iarna. În ianuarie a completat lotul cu străini experimentați și mercenarii au păstrat clubul în "A". De Crăciun vor exista, probabil, griji pentru salvarea de la retrogradare. Și căutări după noii Milevski și Obodo. Iarna vin Moșul și moșii.

"E bun punctul, nu putem câștiga mereu. Am fost precauți fiindcă aveam în față un adversar foarte periculos, bun pe contraatac"
Cristian Melinte, fundaș Chiajna

"Echipa mea a jucat bine, a avut inițiativa pe teren. A existat și acea ocazie a lui Cristea, singur cu portarul, dar n-are sens să ne mai gândim acum. Un punct care se adaugă în clasament, nu se scade!"
Nicolo Napoli, antrenor Iași

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează