FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Adrian Cristea a spus adevărul! Cum a ajuns poza cu el dezbrăcat în tabloide

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iunie 2019 18:20

Adrian Cristea, 35 de ani, a vorbit la emisiunea GSP LIVE despre poza nud cu el apărută în Cancan în anul 2010, pe vremea când fostul fotbalist evolua pentru Dinamo.


„Am trimis poza unei femei. Asta a fost singura chestie. Cu online-ul ăsta știi cum e. Din chestia asta am învățat să fiu mai atent.
Nu poți să ai încredere în nimeni. Atunci am trimis poza unei iubite. Ei îi trimiteam poza. Contează oamenii de lângă tine”, a declarat Cristea la GSP LIVE.

Bianca l-a protejat

La vremea respectivă, Bianca Drăgușanu recunoștea că poza i-a fost trimisă ei, cei doi având o relație în acel moment. Bianca susținea la momentul respectiv că partea de jos a lui Cristea a fost făcută în photoshop de cei care au vrut să-i facă rău fostului fotbalist.

„Păi, eu mi-am dus calculatorul la devirusat şi cel care l-a luat să-l repare nu mi l-a mai adus nici astăzi. Aşa au ajuns la Cancan. I-am zis că până vineri fac plângere penală împotriva lui dacă nu-mi recuperez fotografiile. La mine pe telefon se vedea doar bustul, iar de la brâu în jos era o umbră. Cei care au pus mâna pe poze au rezolvat problema asta în photoshop”, declara Bianca Drăgușanu la momentul respectiv.

„Cred că era destul de frig în camera în care şi-a făcut poza Adrian CristeaDaniela Crudu

adrian cristea gol

Vezi și:

VIDEO Adrian Cristea recunoaște că joacă la pariuri: „Am câștigat și 5.000 de euro”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
andy2008
andy2008  •  04 Iulie 2019, 07:22

*** si el si ea.......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1195417320492772
Nelutu Sabou  •  04 Iulie 2019, 00:31

.. știre pentru proști ????

356842884821025
Ioan Urzica  •  29 Iunie 2019, 20:09

Cind eram copil citeam Sportul fara suflare . Acum la ce bun sa ma abonez cind aveti un ziar, care numai de sport nu se ocupa . Ati distrus presa sportiva din Romania cu felul in care de fapt nu faceti presa . Ce nu ati inteles este faptul ca abonatii seriosi dau consistenta activitatii dumneavoastra . Acum aveti praful de pe toba . Asa ca ce ati semanat acum culegeti . Sunteti in gazetaria sportiva ceea ce este Viorica Dancila in politica Romaniei .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează