FOTBAL  »  Superliga  »  

GSP LIVE // Cum se aleg antrenorii la FCSB „M-am întâlnit cu Becali într-un schit, l-am cunoscut și pe Arsenie Papacioc”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2019 10:15

Florin Motroc, 52 de ani, tehnician liber de contract, a pus pe tapet, la emisiunea GSP Live, discuțiile avute cu Gigi Becali pentru preluarea băncii tehnice a FCSB. 

„Discuția a început acum un an. Îmi place să merg duminica la Biserică, cu Becali m-am mai întâlnit pe la Schitul Darvari. L-am prins în viață și pe Arsenie Papacioc (n.a - cunoscut duhovnic ortodox român, decedat în 2011), am avut o întâlnire care mi-a schimbat complet viața.

M-am întâlnit cu Becali în curtea unui schit, m-a întrebat dacă nu m-ar tenta să preiau Steaua. Ai vrea să antrenezi Steaua? Am rămas puțin șocat, am crezut că glumește. Cu Becali nu e ușor să lucrezi. Peste tot sunt compromisuri, dar depinde și câte comprimisuri ești dispus să faci. Performanță se putea face și cu mine, dar discuțiile s-au oprit când m-a văzut că sunt reticent.

Până la urmă, suntem profesioniști. Acum, m-aș gândi mai bine dacă refuz”, a declarat Florin Motroc, în dialogul avut cu Costin Ștucan la emisiunea GSP Live. 

Motroc, 52 de ani, a antrenat în anii trecuți în Asia, acum e liber de contract. A condus formații din: Arabia Saudită, Oman, Iordania, Kuweit, Bahrein. Florin Motroc a fost crescut la juniorii giuleștenilor , evoluând pentru Rapid între 1993 și 1996. Tatăl său, Ion, a cucerit primul titlu din istoria vișiniilor, în 1967. 

Vezi și: 

FCSB // Unde vine Chipciu? Din cel mai bine plătit din istorie, jucătorul ar deveni rezervă de lux la clubul lui Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează