FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

VIDEO // EXCLUSIV Dan Alexa dezvăluie ce s-a întâmplat în vestiar după momentul penibil cu Anamaria Prodan: „N-am simțit nevoia să spun, dar așa a fost”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2019 14:36

Dan Alexa (39 de ani) a fost îndepărtat de pe banca Astrei de patronul Ioan Niculae. În direct la GSP live, antrenorul a oferit lămuriri privind situația contractuală și a povestit cum a depășit episodul în care Anamaria Prodan l-a lovit.

„Astra mi-a reziliat unilateral contractul. Nu știu pe ce motive. Sunt în grafic cu cele sportive. Urmează să se decidă la comisie. M-a chemat domnul Niculae și mi-a spus că e nemulțumit că nu am bătut Hermannstadt, că am făcut egal cu Clinceni. Are și dânsul nemulțumirile lui.  

Nu am niciun fel de ranchiună. Dânsul m-a pus la Astra, o să vorbesc frumos de el, dar că o să ne judecăm pe toți banii. Mai aveam contract până în vară. Contractul avea clauze de desfacere dacă se îndeplineau niște situații, să nu joc finala Cupei, sunt calificat, să pierd 5 meciuri la rând, nu s-a întâmplat”, a declarat Dan Alexa la GSP Live. 

Dan Alexa: „Eu sunt șeful!”

Pe 13 iulie, după remiza 2-2 dintre Astra și Botoșani, Dan Alexa a fost lovit cu palma în figură de agentul Anamaria Prodan. Antrenorul e sigur că incidentul nu i-a afectat în niciun fel autoritatea în fața jucătorilor.

Le-am zis că eu sunt șeful! Nu există altceva. Nu am simțit nevoia să spun, dar asta a fost situația. Era momentul să ies și să vorbesc. I-am convins! Echipa a arătat foarte bine, grupul era unit și am bătut toate echipele mari, CFR, Steaua, Dinamo”, a spus Alexa la GSP Live.

„Eu merg acasă la Timișoara acum. Vreau să mă liniștesc, să fac o analiză, să văd ce am greșit, ce nu am greșit. Ține de mine, de deciziile luate și nu vreau să le comentez”

„Cu jucătorii am avut o reacție excepțională. Budescu mi-a sărit în brațe după meciul cu Dinamo. Acolo e o adevărată familie, un grup unit. Budescu, Alibec, Tamaș, Răduț, toți sunt ok” - Dan Alexa

Vezi și:

GAZ METAN - DINAMO // Edi Iordănescu ia o decizie extremă: „Sper să fie înțeleasă și respectată. Le prezint scuze fanilor, nu au nicio vină”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
112914666315881
Gargantua Egor  •  17 Octombrie 2019, 13:22

FCSB e STEAUA !!! Asta o spune UEFA ,asa ca lasati balivernele dragi anonimi ofticosi si plingaciosi ! Consultati site -ul UEFA, dragi ofticosi- plingaciosi! Da, Alexa a invins in ultima intilnire cu Steaua . Asta e adevarat , dragi ofticosi. Da , da, dragi plingaciosi luati-va batiste mari , sa inghita toate lacrimile !!! Ha, ha, ha ...

622674784501836
Florin Dobrin  •  17 Octombrie 2019, 08:25

HA HA HA *** AUZI LA EL IMI PLACE SA FIU SEF ,,, TU MA TE CONSIDERI SEFI CAND *** , bai *** iati pastilile cai vai de frizura ta auzi la el E MARE SEF

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  16 Octombrie 2019, 22:11

Dupa pumnul luat in figura de la amanta-impresar, in vazul tuturor, nu poti sa mai ai aceiasi prestanta in fata jucatorilor !! Se imbata si asta cu apa rece !!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează