FOTBAL  »  Superliga  »  FCM BACĂU

VIDEO EXCLUSIV Două episoade șocante cu Dumitru Sechelariu: „A scos pistolul și a tras două focuri” + De ce ținea nocturna aprinsă la 3 noaptea

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 10:21

Giani Căpușă (50 de ani), fost mijlocaș la FCM Bacău, a dezvăluit la emisiunea GSP Live cum era Dumitru Sechelariu pe vremea când era conducătorul echipei moldovene.

Moderatorul Costin Ștucan a povestit o întâmplare petrecută la un meci al lui FCM Bacău cu Sechelariu în prim plan: „După un meci terminat pe la 9 seara, pe la 3-4 dimineața nocturna de la stadion era în continuare aprinsă. Eram cu un coleg ziarist și nu înțelegeam ce se întâmplă. Apoi am aflat că Sechelariu rămăsese la un pahar de whisky cu unul dintre comentatorii TV”.

„A scos pistolul și a început să tragă”

Giani Căpușă n-a infirmat cele spuse de moderatorul GSP Live, ba chiar a povestit și el un episod șocant cu Dumitru Sechelariu.

„Sechelariu, fiind primarul orașului, își permitea orice. El era foarte apropiat de jucători. Țin minte că făceam mini-revelioane cu dânsul. Am mers la Moreni, unde trebuia să câștigăm pentru a intra în prima ligă. Am câștigat cu 2-0 și au început spectatorii să ne huiduie, l-au înjurat și pe el. Sechelariu s-a dus între suporteri și cineva a sărit pe el să-l ia de gât.

Sechelariu scos pistolul și a tras două focuri în sus. Toată mulțimea a stat în picioare, dar polițiștii erau pe jos. Am plecat cu autocarul spart. A greșit și dânsul. Nu s-a mai urcat în mașina personală, s-a urcat în autocar la noi că intrase în panică. Până la Ploiești a mers cu noi în autocar”, a declarat Giani Căpușă la GSP Live.

Dumitru Sechelariu a fost unul dintre cei mai controversați patroni postrevoluționari și patronul echipei FCM Bacău timp de 21 de ani, timp în care formaţia moldoveană a avut cele mai bune rezultate din istorie. Acesta a murit în februarie 2013.

Citește și:

EXCLUSIV Giani Căpușă critică dur familia Iorgulescu pentru accidentul lui Mario: „Vine un copil răsfățat și te omoară. Părinții au greșit!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
964333167248828
Mihai Simion  •  13 Septembrie 2019, 14:41

Ceahlaul, FCM.Bacau si Gloria Bistrita, echipe ''fanion'' si ''de traditie'' dupa care suspina unii.

964333167248828
Mihai Simion  •  13 Septembrie 2019, 14:40

Poate ne spune dl. Capusa si cum era cu COOPERATIVA pe atunci, cum s-a jucat barajul cu FCM.Constanta la BC.si cum FCM Bacau a fost singura echipa care a batut Dinano lui Demolari in 1993, si nu oricum ci in deplasare cu 0-1,(23.05.1993) pe atunci DINAMO fiind echipa fara infrangeri in campionat, astfel Bacaul salvandu-se de la retogradare (avea nevoie de victorie), gol Scanteie daca nu ma insel ulterior transferat la Dinamo...despre traseul si finala Cupei Romaniei si meciul din UEFA(?) cu Werder Bremen pierdut acasa cu 0-5, ca tot era acum o luna un articol in care se spunea despre cum decidea nea Jean prin rotatie ce echipe din Cooperativa sa joace in U.E.F.A....sunt multe de zis si ca suporter al Bacaului din anii 90 de cele mai multe ori am plecat rusinat din tribuna. Sau poate un remember demn de antologia fotbalului cum nici in Costa Rica nu vezi: https://www.prosport.ro/video/prosport-live/video-incredibil-da-asa-a-fost-un-fost-jucator-de-liga-1-isi-aminteste-un-gol-pe-care-nu-l-a-dat-partida-suspecta-de-blat-14772664 Si cand se lasa cortina dl. Ianitoaia cu distinsii invitati, undeva dupa miezul noptii despica firul in patru pentru un fault la mijlocul terenului. PS. Prin Bacau nimeni nu plange "decaderea " fotbalului. Majoritatea au realizat ca a fost o ''minciuna'' si spera ca terenul sa fie cat mai repede transformat intr un loc de parcare. Fiind in proximitatea spitalului si intr o zona f.aglomerata lumea ar fi mult mai multumita. Cea

bazinga
bazinga  •  13 Septembrie 2019, 11:24

Ce personaj sinistru a mai fost si asta,incredibil.....doua facultati fara sa aiba bacalaureatul,printre multe alte anomalii...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează