LIGA 1  ·  ACCIDENT

VIDEO EXCLUSIV Giani Căpușă critică dur familia Iorgulescu pentru accidentul provocat de Mario: „Vine un copil răsfățat și te omoară! Părinții au greșit”

Vineri, 13 Septembrie

Giani Căpușă (50 de ani), fost mijlocaș la FCM Bacău, a fost invitat la GSP Live și nu s-a ferit să critice în termeni duri familia lui Gino Iorgulescu pentru accidentul provocat de fiul șefului LPF, Mario. Acesta din urmă consumase cocaină și avea 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul accidentului!

  • Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu, a fost implicat într-un accident grav în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Șoseaua Chitilei;
  • Acesta a pierdut controlul mașinii sale, un Aston Martin DBS, și a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism;
  • Șoferul mașinii a murit, iar Iorgulescu a fost operat de urgență la Spitalul Elias.

„Am și eu doi băieți. Îmi pare rău de Gino, dar noi părinții greșim prima dată. Ca să ajungă un copil la alcoolemia asta și cu droguri, eu zic că noi ca părinți greșim pentru că noi îi ținem sub observație. Faptul că i-a luat o mașină așa puternică nu e în regulă. Uitați ce nenorocire a făcut! Putea fi oricine acolo. Nu vreau să mă gândesc ce e în inima lui Gino. A îndoliat o familie. În mașina cealaltă puteau fi copiii mei, că acum amândoi sunt în București. Chiar vorbeam cu copilul meu cel mare și îi spun mereu să aibă grijă când trece strada, să aibă grijă să nu încalce regulile de circulație. 

Eu nu le-am luat mașini puternice, pentru că tinerețea lor îi îndeamnă la adrenalină. Fiecare copil poate fi controlat destul de ușor. Trebuie să știi ce îi place, ce-și dorește. Ai zis tu mai devreme că l-a șantajat Mario pe Gino să-i ia mașină și se lasă de droguri. Păi cum să mă șantajezi tu pe mine? Cred că a găsit punctul slab al lui Gino. Să dea Dumnezeu să se facă bine copilul. Dar eu mă gândesc la familia cealaltă, care nu știu cum ar putea să treacă peste această nenorocire. 

Crești copilul până la 21-22 de ani și apoi vine un copil răsfățat și se urcă pe copilul tău. Nu știu cum aș reacționa eu. Chiar îmi tremură vocea când vorbesc despre asta”, a declarat Giani Căpușă la GSP Live.

Citește și:

Parchetul a comunicat oficial că Mario Iorgulescu consumase cocaină și avea 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul accidentului!Cum era Vica Blochina pe vremea când dansa în clubul Melody. I-a fost amantă lui Victor Pițurcă și au un copil

Libertatea

Comentarii (7)

Ioan Moldovan  •  14 Septembrie 2019, 09:37

Mariooooooo bun de presedinte.

Ade Cosmeticsflame  •  14 Septembrie 2019, 01:01

Sunt copii care mor de foame, și voi cei cu bani va lafaiti în bani și averi nemuncite! Rușine! Mai întoarceți fața și la Dumnezeu și la adevăr!

Ion Popescu  •  13 Septembrie 2019, 15:41

De unde avea tatal atatia bani ?

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1