FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO EXCLUSIV Ionuț Chirilă a urmărit jocul lui CSU și a ajuns la o concluzie tranșantă: „Craiova e umbra echipei de altădată! Jucătorii sunt apatici și n-au entuziasm”

Ionuț Chirilă
Ionuț Chirilă

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 14:28

CSU Craiova a făcut un meci modest la Cluj, pierzând în fața lui CFR Cluj, 0-1. Jocul elevilor lui Corneliu Papură l-a nemulțumit pe tehnicianul Ionuț Chirilă (53 de ani).

Aflat în studioul GSP Live, Chirilă a analizat parcursul slab al oltenilor din play-off, fiind de părere că e nevoie de o schimbare urgentă în registrul tehnico-tactic al echipei alb-albastre. 

 

„Cei care au în mâini destinele acestei echipe vor trebui să ia deciziile și soluțiile cele mai bune pentru ca lucrurile să se revigoreze. Se vede că jucătorii sunt apatici, n-au entuziasm! Parcă era o serbare câmpenească cu CFR, n-am văzut nimic din agresivitatea și răutatea în sens pozitiv a oltenilor, ca să vină și să cravașeze acest joc și să creeze un derby adevărat, de alt nivel.

Craiova a fost o umbră a echipei de altădată, asta trebuie să dea mult de gândit. Spun asta pentru că e una dintre cele mai iubite echipe din România”, a declarat Ionuț Chirilă, la emisiunea GSP Live. 

CSU Craiova a pătruns în finala pentru campionat cu pretențiile unei echipe care luptă pentru titlu, dar a sfârșit în a fi la 14 puncte distanță de liderul CFR Cluj. Oltenii au patru victorii, un egal și 4 eșecuri în play-off. Vezi aici clasamentul actualizat din play-off!

Ionuț Chirilă a antrenat de-a lungul carierei la Electromagnetica, CSM Focșani, Jiul Petroșani, UTA Arad, Concordia Chiajna, CSM Poli Iași și ASA Târgu Mureș.

Vezi și: Momente incredibile la CFR - CSU! Pigliacelli i-a cerut lui Arlauskis să-i lase pe olteni să egaleze!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
craiovenis
craiovenis  •  13 Mai 2019, 19:17

Neica NIMENI! Esti un URIAS ZERO in fotbalul romanesc! Mai incearca!

1.fcu
1.fcu  •  13 Mai 2019, 16:24

Excelent! Asa sa ramana pana dispar cu totul.

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Mai 2019, 15:52

Mie mi s-au parut periculosi mai ales in finalulpartidei ,cand doar Arlauskis si norocul a fost de partea noastra. Sau domnului Chirila nu i-ar cadea rau sa-i ia locul lui Papura.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează