FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Lovitură de teatru la Dinamo! Horia Sabo vrea să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță: primele informații de la tratative

Horia Sabo e tentat să investească la Dinamo
Horia Sabo e tentat să investească la Dinamo

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2019 13:55

Horia Sabo, omul care a fost în fruntea lui Poli Iași în acest sezon, e gata pentru o mișcare importantă în fotbalul românesc. Pe făraș la clubul din „Copou”, acesta e interesat să investească la Dinamo, el întâlnindu-se deja cu Ionuț Negoiță, finanțatorul „câinilor”. 

Potrivit surselor GSP.ro, Sabo s-a văzut zilele trecute cu Ionuț Negoiță și Vali Gheorghiță, avocatul clubului  din „Ștefan cel Mare”. 

Azi, la GSP Live, Horia Sabo a fost întrebat de jurnalistul Costin Ștucan cu privire la acest subiect. Sabo nu a confirmat și nici nu a infirmat informația, însă a mărturisit că „ Dinamo e o echipă interesantă”.

 

Reticent în emisiune, omul de afaceri din anturajul Anamariei Prodan e însă mult mai hotărât în discuțiile private pe care le-a avut până acum. El vede în Dinamo un business cu potențial și e tentat să investeasă la roș-albi, purtând deja prima rundă de tratative cu Ionuț Negoiță, mai spun sursele GSP.ro. 

Sabo, conflicte cu toată lumea la Iași

Horia Sabo a intrat în fotbal în urmă cu un an, când a ajuns în fruntea clubului Poli Iași. A urmat o serie de scandaluri explozive cu o parte din staff-ul echipei, dar și cu primarul orașului Mihai Chirica, iar acum șansele de a fi îndepărtat din club sunt extrem de mari. 

Vezi și: VIDEO Horia Sabo, detalii despre cum se punea totul la cale în camera primarului: „Vrea să fie și prieten, și dușman în același timp”

VIDEO Horia Sabo își bănuiește propria echipă de blaturi: „Am dubii la două meciuri din sezonul acesta!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (27)
para.para
para.para  •  23 Aprilie 2019, 23:13

"Horia Sabo, omul care a fost în fruntea lui Poli Iași în acest sezon... Pe făraș la clubul din „Copou”....." - pai cum bai gigistilor, omul din frunte, ala care baga bani e pe faras?

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  23 Aprilie 2019, 20:37

"Omul de afaceri din anturajul Anamariei Prodan", reprezinta cea mai traznita varianta din multe altele vehiculate in ultimii ani. Se pare ca individa asta, recent jumelata cu controversatul Adrian Thiess, vrea prin diferiti figuranti sa doboare Dinamo. Bun sau rau, nu cred ca Negoita va musca la o asemenea manarie.

100002473541087
Danut Ognean  •  23 Aprilie 2019, 19:23
Postat de joze_maurinio pe 23 Aprilie 2019, 17:17

Pai sa stea la coada ca vine harabul plin de betrol cu miliardele sa cumpere Dinamo, asa a zis nea Spiess. El negocieaza din greu, dar harabul nu mai tine minte in ce buzunare a pus maruntul de cateva milioane de euro sa cumpere Dinamo. Pe surse, chiar acum valetul ii parcheaza camila harabului in garaj intre Koenigseggul Agera si McLarenul P1 si dupa aia o sa ia dromaderul sa se duca sa mai caute niste barili de petrol sa faca bani de Dinamo. Apropo, mai GesEpE, trebuie sa mai stea la rand ca cica Rednic cumpara clubul de la Negoita, asa am citit in GesEpE, un ziar foarte serios care publica numai lucruri reale, nu ce viseaza pseudo-ziaristii care scriu aici.

gura mica fcsbe-ule

Vezi toate comentariile (27)
Comentează