FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV „Nu-l știți pe Gigi Becali?” » Motivul incredibil pentru care FCSB a plătit 500.000 de dolari în plus pe Juan Carlos Toja

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 15:16

FCSB // Impresarul Mugurel Ilisei și-a adus aminte de momentul în care l-a adus în Ghencea pe columbianul Juan Carlos Toja (34 de ani), povestind cum exuberanța lui Gigi Becali a făcut ca transferul acestuia să coste dublu.  

„Toja a venit la Steaua de la Dallas, în prealabil jucase la River Plate. Nu a confirmat la River și s-a transferat la Dallas, apoi Marius Lăcătuș l-a adus prin intermediul unui impresar italian.  

Prețul inițial era de 500.000 de dolari, dar prețul a urcat pentru că Becali n-a putut să țină secret transferul până la perfectarea lui. Nu-l știți pe Becali? Începe să iasă în presă când e interesat de cineva.  

Inițial, agenții lui Toja se înțeleseră cu FCSB pentru 500.000 de dolari. Doar că pe site-uri a apărut informația că Steaua e interesată de Toja. Americanii au urmărit site-urile și au mărit prețul. De la 500.000, prețul de transfer a ajuns să fie dublu”, și-a adus aminte Ilisei, la GSP Live. 

Juan Carlos Toja a evoluat pentru FCSB între 2008 și 2010, perioadă în care a reușit 3 goluri în 51 de meciuri în Liga 1. Columbianul a mai jucat pentru Santa Fe, River Plate, FC Dallas, Aris și New England Revolution, care a fost și ultimul club al carierei. 

Vezi și: 

VIDEO Mugurel Ilisei povestește INFERNUL trăit în închisoare: „Inclusiv copiii își injectau” + Cum se comporta Adrian Năstase în spatele gratiilor: „Nu m-a primit în separeul lui”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
104459837173638
Dinu Stefan  •  09 Ianuarie 2020, 21:20

Tipic gigist ! am informatii sigure ca cu juan carlos toja steaua/fcsb nu s-a calificat niciodata in play-offul ligii 1 ! cati bani dai pe el ,atata face ! uite dinamo,cu mult mai putina cheltuiala nu se califica 3 ani la rand in play-off,se vede ca negoitza e mult mai smecher ca gigi !

energydrik
energydrik  •  09 Ianuarie 2020, 20:29
Postat de alexbibirica1 pe 09 Ianuarie 2020, 19:06

cu Toja in teren , Steaua a reusit sa se califice in grupele Champions League eliminand Galatasaray.

Corect! la asta m-am gandit si eu. Primul meci a fost in turcia si a jucat bine tinand cont ca nici nu isi cunostea colegii. Si-a scos banii pe el cu varf si indesat, l-a vandut cu 500k... nu a plecat gratis.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  09 Ianuarie 2020, 19:06

cu Toja in teren , Steaua a reusit sa se califice in grupele Champions League eliminand Galatasaray.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează