FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

O poveste incredibilă: „Ousmane N'Doye i-a dat o palmă lui Zicu, dar m-am dus eu spre el și l-am altoit” + Altă peripeție cu «Felina»

Articol de GSP - Publicat luni, 10 ianuarie 2022 20:17

Fostul mijlocaș Gabriel Mureșan (39 de ani) a povestit la GSP Live un episod violent din 2014 de la ASA Târgu Mureș.

  • ASA Târgu Mureș a fost vicecampiona României în sezonul 2014-2015. Mureșan și Ousmane N'Doye au fost coechipieri, ambii având o reputație de bad-boys;

„Ousmane N'Doye i-a dat o palmă lui Zicu, care nu știu dacă plângea sau nu”

„N'Doye era căpitan când m-am dus eu la ei. Am jucat un meci în cantonament, Ciobotariu mi se pare că era antrenor. La o lovitură liberă indirectă de la 20 de metri toată lumea voia să bată. Zicu era la minge, eu în dreapta și N'Doye în stânga.

I-am făcut semn lui Zicu să mi-o dea și mi-a dat-o. După aia am plecat de acolo. A venit Zicu la mine și mi-a spus «Muri, ăsta vrea să te bată». Și i-am zis «lasă-l să mă bată». N'Doye voia să iasă în față, că era conducerea acolo. La final îi dă o palmă lui Zicu. Ăla era supărat, nu știu dacă plângea sau nu.

L-am întrebat ce are și a spus «mi-a dat țiganu' o palmă». Și am zis «Hai încoace, țigane!». M-am dus spre N'Doye, a început să fugă prin teren. L-am prins și i-am dat o palmă înapoi. A fost ca la juniori. După aceea toate lucrurile au intrat pe un drum normal. Și-a cerut scuze.

Nu prea avea cum să riposteze, că apoi ieșea mai rău pentru el. Ne-am împăcat imediat. Dovadă că la primul meci cu U Cluj am avut penalty și i-am dat lui mingea să bată, deși eu trebuia să bat”, a declarat Gabriel Mureșan în 2019 la GSP Live.

Ema Dolha: „Hai să îți spun un episod cu «Felina N'Doye»”

„Hai să-ți spun un episod cu «Felina». La un moment dat, la Dinamo, tot n-avea stare și venea pe la camera mea să-mi ia echipamentul.

Începuse să vocifereze. Am țipat o singură dată la el și nu l-am mai auzit pe urmă! Nu l-am mai văzut pe acolo. Asta apropo de Bad-Boy N'Doye.

M-a bufnit râsul când am citit pe urmă că l-a bătut Gabi Mureșan (n.r. - în perioada ASA Târgu Mureș). Au avut gânduri serioase, eu n-am ajuns până acolo. La mine a fost ușor, pentru mine a fost un băiat OK", a mărturisit Ema Dolha, pentru Digi Sport.

ousmane ndoye gabi muresan

Citește și: 

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluire gravă din culisele naționalei: „Selecționerul nu avea ce să câștige de pe urma mea. Chema jucători care puteau fi transferați pentru comisioane”

EXCLUSIV Ticăloșii fără glorie » Povestea celui mai dur cuplu de fundași centrali din istoria Ligii 1: „Ne loveau încă de pe tunelul întunecat. Era îngrozitor”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
steaua.libera
steaua.libera  •  11 Ianuarie 2022, 10:36

Urate apelative foloseste Gabi Muresan

kuba
kuba  •  11 Ianuarie 2022, 08:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vaccinist_de_mic
vaccinist_de_mic  •  11 Ianuarie 2022, 06:33

Acest articol l-ati mai dat odata in 23 Iulie 2019, nu mai aveti cu ce umple pagina ?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează