LIGA 1  ·  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Poveste incredibilă cu Ousmane N'Doye: „I-a dat o palmă lui Zicu, apoi m-am dus spre el și l-am altoit”

Marti, 23 Iulie 2019

Gabriel Mureșan (37 de ani) a povestit la GSP Live un episod violent din 2014 de la ASA Târgu Mureș.

 

„N'Doye era căpitan când m-am dus eu la ei. Am jucat un meci în cantonament, Ciobotariu mi se pare că era antrenor. La o lovitură liberă indirectă de la 20 de metri toată lumea voia să bată. Zicu era la minge, eu în dreapta și N'Doye în stânga. I-am făcut semn lui Zicu să mi-o dea și mi-a dat-o. După aia am plecat de acolo. A venit Zicu la mine și mi-a spus «Muri, ăsta vrea să te bată». Și i-am zis «lasă-l să mă bată». N'Doye voia să iasă în față, că era conducerea acolo. La final îi dă o palmă lui Zicu. Ăla era supărat, nu știu dacă plângea sau nu.

L-am întrebat ce are și a spus «mi-a dat țiganu' o palmă». Și am zis «Hai încoace, țigane!». M-am dus spre N'Doye, a început să fugă prin teren. L-am prins și i-am dat o palmă înapoi. A fost ca la juniori. După aceea toate lucrurile au intrat pe un drum normal. Și-a cerut scuze. Nu prea avea cum să riposteze, că apoi ieșea mai rău pentru el. Ne-am împăcat impediat. Dovadă că la primul meci cu U Cluj am avut penalty și i-am dat lui mingea să bată, deși eu trebuia să bat”, a declarat Gabriel Mureșan la GSP Live.

ousmane ndoye gabi muresan

Vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluire gravă din culisele naționalei: „Selecționerul nu avea ce să câștige de pe urma mea. Chema jucători care puteau fi transferați pentru comisioane”Ultimele zile din viaţa Mihaelei, fata obligată să se prostitueze de clanul Boceanu. Șocant cum a sfârșit fata

Libertatea

Comentarii (2)

Buurns Alex  •  23 Iulie 2019, 17:41
Postat de rammstein_deutschland pe 23 Iulie 2019, 17:31

HAHAHAHAHAHA BAH PLESUVULE TERMINA CU MINCIUNILE ASTEA ...........TE '' PARUIA '' N'Doye de nu te vedeai ...ala a vrut sa-l bata si pe Marius Niculae si pe Bratu ...bah ala a crescut in BRONX nu in munti ca tine !!!

Eu mai degraba as merge pe unul crescut in munti decat pe unul crescut in Bronx...

rammstein_deutschland  •  23 Iulie 2019, 17:31

HAHAHAHAHAHA BAH PLESUVULE TERMINA CU MINCIUNILE ASTEA ...........TE '' PARUIA '' N'Doye de nu te vedeai ...ala a vrut sa-l bata si pe Marius Niculae si pe Bratu ...bah ala a crescut in BRONX nu in munti ca tine !!!

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
20:00 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bochum - Stuttgart

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Milan - Torino

Digi 2
Program TV complet

Liga 1