FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție: „Nesimțitule, taci din gură!”

Articol de - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 14:24 / Actualizat vineri, 24 iulie 2020 11:16

Invitați în direct la GSP Live, Florin și Costin Manea - fiii legendarului fotbalist rapidist Nicolae Manea - au povestit mai multe momente amuzante din viața tatălui lor.

În tinerețe, Nae Manea a fost protagonistul unui episod delicat, petrecut în familie, la cină. Fiii săi au relatat întâmplarea comică în direct: 

„A venit un prieten de-ai lui tata la noi să facă un duș. Pleca la gară. Mama, tânără, i-a umblat ăluia în portofel că știa că e prieten cu tata și i-a găsit o poză în care era și tata cu una de gât. Poza era mai veche, tata avea altfel părul. 

Îi ia ăluia poza, ăla nu și-a dat seama, apoi a pregătit masa. Lui tata în loc de farfuria cu ciorbă i-a pus sub capac poza. Tata, serios: «Cine e ăsta?». Mama: «Nesimțitule, cum adică cine e ăsta?!». La care tata spune: «Fantastic, ce seamăna cu mine! Nu sunt eu! Ce, am avut eu pulover așa?». S-a dus mama prin dulap, a căutat și i-a adus puloverul. Tata: «Ia uite, bă, al dracu’ avea și pulover ca al meu!». 

O fostă amantă a lui Cristiano Ronaldo a ieșit în presă: „Mi-am îndeplinit o fantezie! Am rămas mască de ce mă voia”

Bunică-mea, femeie de la țară, chiar l-a crezut. Zice: «Mă mamă, poate nu e el!». Mama: «Taci, mă, că el e!». A stat tata două ore și jumătate cu poza lui în farfurie și a zis că nu e el. Până la urmă a recunoscut. Cică era o fană, a vrut să facă poză cu el. Mama: «Și așa stăteai cu capul pe umărul ei?». Tata: «Păi, eram puțin obosit și mi-a căzut capul».

Nicolae Manea a jucat pentru Rapid între 1973 și 1987, cu o pauză de un sezon când a fost legitimat la Steaua. Evoluțiile sale extraordinare au fost decisive în sezonul 1974-1975, când Rapid a câștigat Cupa României. 

FOTO Îl mai recunoașteți? Cum arată acum Ioan Neculaie, fostul patron al celor de la FC Brașov, după operații estetice și efecte speciale

Citește și:

Conflict între regretatul Nae Manea și Marius Șumudică: „Ești tu mare rapidist? Eu ce să fac, mă? Să mă îngrop în pământ?!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
22cea
22cea  •  21 Ianuarie 2020, 23:22
Postat de cpt.ahab pe 21 Ianuarie 2020, 15:17

Cum să umbli în portofelul oaspetelui?! Curat româncă!:))

Poate dna Manea era fana prietenului ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

forcesteauaforever
forcesteauaforever  •  21 Ianuarie 2020, 21:16

Un lucru nu se potrivește. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

godot
godot  •  21 Ianuarie 2020, 20:34
Postat de Mihai Pătruţ pe 21 Ianuarie 2020, 16:24

Cum dracu să umbli în portofelul oaspetelui?

Obiceiul locului pe la cluburile aristocratice...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close