FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ DIN MARBELLA

VIDEO EXCLUSIV Mesaj de suflet pentru Darius Olaru și ceilalți „tricolori” de la Euro: „Nu te așteptăm prea curând acasă”

Răzvan Pleșca la Marbella, la muncă, la fotbal, nu în concediu, lângă palmieri, unde se aud și greierii seara // Foto: Eduard Apostol
Răzvan Pleșca la Marbella, la muncă, la fotbal, nu în concediu, lângă palmieri, unde se aud și greierii seara // Foto: Eduard Apostol

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 09:47

Gaz Metan este în cantonament la Marbella, medieșenii pregătind viitorul sezon în care vor să pătrundă în play-off, mai ales că așteaptă să iasă, oficial, din insolvență.

 

Elevii lui Edward Iordănescu se relaxează în timpul liber privind meciurile de la Euro 2019, mai ales că au un coechipier, pe Darius Olaru, în focul luptei semifinalei cu Germania.

Unul dintre liderii și căpitanii formației, Răzvan Pleșca, un veteran al Ligii 1, a avut un mesaj de transmis mult mai tânărului său coleg, Darius Olaru, care se pregătește de un prim meci al vieții de fotbalist.

Goalkeeper-ul în vârstă de 36 de ani și jumătate i s-a adresat lui Darius prin intermediul Gazetei Sporturilor.

„Mexicane (n.red - «Mexic» este porecla din copilărie a lui Darius), să știi că suntem foarte mândri de tine, nu te așteptăm prea curând acasă. Stai liniștit, banderola de căpitan e pe mâini bune, așa că tu fă-ți treaba acolo și nu uita ce ți-am spus, îți doresc să joci ultimul meci de la Euro. Multă baftă, suntem foarte mândri și suntem cu toții alături de tine!”, a comentat Răzvan.

În perspectiva confruntării cu deținătoare trofeului, Pleșca a replicat: „Tot ceea ce au realizat băieții până acum este incredibil, suntem foarte mândri de ei. Nu am văzut Germania decât în meciul cu Austria, dar pe voi, românilor, nu vă mai sperie nimic, cerul vă este limita!”.

CITEȘTE ȘI:

FCSB // Mihai Pintilii, mesaj direct pentru antrenorul Bogdan Andone: „I-am spus și în față”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  27 Iunie 2019, 21:06

RAzvan mereu a fost, este si va fi un baiat, galant, respectos,..un adevarat coleg....totdeauna a fost realist, si corect in relatia cu grupul...Mult respect Razvane!!!

steaua.libera
steaua.libera  •  26 Iunie 2019, 12:58

Frumos

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close