FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Simbolul dinamovist Florentin Petre face plecăciuni în fața lui Gigi Becali: ”Îi sunt dator pe viață!”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 ianuarie 2020 18:33

Invitat miercuri dimineață la GSP LIVE, Florentin Petre a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa, și anume lupta cu hepatita, episod care i-a afectat grav cariera: acesta s-a vindecat după ce patronul celor de la FCSB i-a oferit un tratament ultramodern!

Florentin Petre a fost diagnosticat cu Hepatita C în 2000, moment în care a fost nevoit să pună stop carierei pentru o perioadă:  

”A fost o perioadă extrem de grea! Norocul meu e că am avut oameni care s-au preocupat de boala mea. Cornel Dinu m-a plimbat prin toate spitalele, îi mulțumesc foarte mult. (...) Atunci exista tratamentul cu interferon pe care, când îl începeai, renunțai la viața unui om obișnuit. Am slăbit atunci 12 kg, în condițiile în care aveam doar 62!”, a explicat fotbalistul. 

Din fericire, la momentul respectiv, acest tip de tratament a funcționat, iar Petre s-a putut reapuca de fotbal, ducându-și mai departe cariera, până în 2011 când s-a retras:  

”Metabolismul s-a schimbat, virusul s-a reactivat, iar tratamentul cu interferon nu a mai dat roade. Știam toți pacienții, ne întâlneam zilnic, ei se vindecau, la mine nu se modifica nimic. Până într-o zi când, după o discuție cu Anamaria Prodan, am ajuns la Gigi Becali. Mi-a oferit gratis un tratament care costa de la 30.000 de euro în sus. Mi-a spus că-și dorește din suflet să mă fac bine. E omul căruia îi sunt dator pe viață, fără el totul ar fi fost mai complicat”, a punctat fostul fotbalist în emisiunea lui Costin Ștucan.  

Povestea integrală AICI: 

DINAMO // EXCLUSIV Filip Mrzljak, mesaj pentru șefi: „Vreau să-i fac să vină să-mi propună prelungirea”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (39)
vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  24 Ianuarie 2020, 14:01

Stăpânu' vostru Jiji, câine pân' la moarte!

terminator_2
terminator_2  •  24 Ianuarie 2020, 11:01
Postat de parpalache pe 24 Ianuarie 2020, 10:17

L-a vandut pe Rotariu cu 2,2 milioane,pe Radu Stefan cu 6 milioane,pe Torje cu 6 milioane!Fcsb a vandut cu 9,8 milioane pe Stanciu ,dar sefii lui Anderlecht sunt cercetati penal pentru aceasta"inginerie financiara"!Avand in vedere impresarii care au perfectat transferul,poti sa-ti dai seama cam cu cat s-a ales Becali din suma de transfer!Spre comparatie, Becali povestea ca la transferul lui Gnohere in Egipt,impresarii voia un milion din totalul de un milion optsute!Mai mult de jumatate!

Colecu tu ești rupt 100% de realitate făcând asemenea afirmații, e ca și cum ai compara un Ferrari cu o Dacia Logan. Ca și comparație, Steaua a plătit 150000 de euro ptr pregătirea de iarna iar Dinamo și a vândut cel mai bun jucător din ultimii 10 ani pe 270000. Pentru tine statisticile sunt o gluma și realitatea o opțiune.

terminator_2
terminator_2  •  24 Ianuarie 2020, 10:55

Omul I-a salvat viata iar afirmând ca face plecăciuni în fata lui va descalifica în primul rand ca oameni în al doilea rand ca și jurnaliști, sau ce-ți fi voi pe acolo.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează