FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-3

FCSB - DINAMO 3-3 // Becali a găsit doi vinovați după egalul cu Dinamo: "Așa am primit golurile"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 12:59

Gigi Becali a vorbit azi despre duelul FCSB - Dinamo 3-3 și i-a criticat pe fundașii Romario Benzar și Marko Momcilovici, pe care i-a găsit vinovați pentru golurile primite de echipa roș-albastră.

"Mie mi-a plăcut cum a jucat echipa. Golurile lor au venit pe greșelile fundașilor laterali, care au jucat prost. Benzar face cadou golul de 1-1, când oprește mingea. Și Momcilovici nu a strâns marcajul în multe faze. Golurile lui Dinamo au venit după 3 faze care nu spuneau nimic, de aceea sunt mulțumit.

Dacă Dinamo va juca mereu ca în meciul cu noi, va termina cu siguranță pe locul doi. Dacă noi vom juca la fel ca aseară, vom câștiga campionatul. Am jucat bine. Dacă băteam și nu jucam bine, îi criticam pe jucători. Mi-a plăcut jocul echipei. Înseamnă că avem viitor bun", a declarat Gigi Becali la Pro X.

...despre Florinel Coman: "Am o strategie. Din când în când, le mai dau o palmă jucătorilor, să alerge mai mult. Doar golul doi al lui Coman a fost de mare atacant. Primul gol a fost din corner și nu a contat. Eu vreau relizări pe termen lung. "

3
a fost nota primită de Romario Benzar după FCSB - Dinamo 3-3. Momcilovici a luat 6

Citește și: Gigi Becali anunță că vrea un atacant de 34 de ani din Liga 1: "Nu îl vor colaboratorii"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
balauru48
balauru48  •  30 Iulie 2018, 16:07

Gigistii au dat doua goluri din corner(unul a fost autogol chiar) si dintr-un sut tras cu ochii inchisi de ciorinel mbappe. Astea au fost faze gandite, exersate la antrenament?

138672209828437
Gelu Oanca  •  30 Iulie 2018, 15:49

Oare nu a gasit vinovat, si pe cel ce la facut *** Dar golurile 1,2 si3 ale lor nu au fost din greseala, cat de *** poate fi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dora
dora  •  30 Iulie 2018, 15:24

Gigi delireaza - aseara zicea ca MVPul partidei a fost Filip - si ala a luat doar nota 6 in GSP.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează