FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-3

FCSB - DINAMO 3-3 // EXCLUSIV Hațegan nu l-a crezut pe Gnohere: "Nu mi-am dat seama dacă strigau «Augh! Augh!» sau imitau maimuțe!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 13:48

În timpul meciului FCSB - Dinamo 3-3, francezul Harlem Gnohere s-a enervat din cauza comportamentului dinamoviștilor, dar rămâne numai cu supărarea, pentru că arbitrul Ovidiu Hațegan nu l-a crezut!

Ultrașii au imitat sunetele scoase de maimuțe, în momente în care balonul se afla la francezul originar din Africa. 

Potrivit surselor GSP.RO, Ovidiu Hațegan nu a notat în raport abaterea rasistă a peluzei roș-albe, deși "Bizonul" i-a atras atenția arbitrului că era vorba despre rasism. Galeria lui Dinamo l-a jignit pe Gnohere în prima repriză, au existat două momente în care suporterii au produs sunetele. Atacantul a arătat clar pe teren, din gesturi, că era deranjat. 

Membri ai staff-ului roș-albaștrilor i-au transmis și ei lui Hațegan în pauză că nu trebuie să mai tolereze comportamentul suporterilor față de Gnohere. "Nu mi-am dat seama dacă strigau «Augh! Augh!» sau imitau maimuțe!", le-a răspuns arbitrul. "Voi fi atent dacă se va repeta!", a promis. 

Fanii "câinilor" nu au mai produs sunetele și în repriza a doua, abaterea a rămas "îngropată" în prima parte a meciului. A notat despre rasism doar observatorul LPF, Constantin Stătescu, delegat să supervizeze organizarea partidei.  

Hațegan a observat, însă, că din sectorul roș-albilor a fost aruncată o sticlă care l-a lovit în cap pe Man, în faza în care Denis a centrat pentru Gnohere, la primul gol al derby-ului. Episodul acesta a fost consemnat în raportul "centralului". 

7.000 leieste amenda maximă pentru un club ai cărui suporteri produc primul caz de rasism. La recidivă, amenda se majorează cu 50%

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  31 Iulie 2018, 00:12
Postat de bendyx066 pe 30 Iulie 2018, 19:59

Ca vrei tu?

Nu, ci pt ca asa e regulamentul. Dar nu ar trebui sa patimeasca toti suporterii ci doar betivii si fumatii din pch care nu stiu sa se comporte la un meci. Uiti cand i-au dat in cap propriului jucator?

1742401565799276
Gaby A Gator  •  30 Iulie 2018, 23:20
Postat de blocatu pe 30 Iulie 2018, 20:55

asta e maximul! nu a zic a ce! e ca in bancul cu "cum momesti un iepure? te bagi in tufis si faci ca morcovul!"!!! ca Gnohere a facut ce a facut, trebuia pedepsit! ca a tradat si el, ca si Tucudean sau altii, trebuie taxati! dar hai sa nu ne facem ca nu am mancat usturoi , nici gura nu ne miroase! au fost clar sunete care imita maimutele! daca nici aici nu vorbesti despre rasism, ma intreb unde *** mai vorbesti!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poli_4_ever
poli_4_ever  •  30 Iulie 2018, 22:03

Inca un articol scris de Coana Mitza. Prima data am crezut ca pseudo jurnalistii fituicii de impachetat peste au reusit sa vorbeasca cu Hategan. In realitate, ce scriu ei aici le-ar fi spus Hategan fecesebeilor. Oare pana unde poate sa ajunga slugarnicia lor fata de fcsb popesti leordeni?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează