FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Fight Club în fotbalul românesc » Alexa, impresarul lui Dani Coman în bătăi ilegale: „E Mike Tyson! Am făcut bani mulți atunci”

Dan Alexa. Sursă foto: UTA Media Design
Dan Alexa. Sursă foto: UTA Media Design

Articol de GSP - Publicat joi, 13 august 2020 13:57 / Actualizat joi, 13 august 2020 15:33

În direct la GSP Live, Dan Alexa - fostul antrenor de la Rapid - a confirmat că Dani Coman, actualul președinte de la Astra, a participat la bătăi ilegale la începutul carierei sale. Alexa era promotorul fostului portar.

În iunie 2020, Dani Coman a fost invitat la GSP Live și a fost rugat să comenteze o legendă care circulă în fotbalul românesc: pe vremea când apăra poarta lui Rocar, mergea noaptea și participa la lupte fără reguli cu adversari, dintre care mulți proveneau din lumea interlopă

Bătăile erau organizate în diferite locații neoficiale din București, inclusiv în ganguri. Cei care asistau la aceste lupte puteau paria pe cei doi combatanți. Coman ieșea uneori șifonat din bătăi și era nevoit să apeleze la fond de ten a doua zi, când se prezenta la antrenamente.

Dani Coman: „Dan Alexa a fost un promoter bun”

„A trecut extrem de mult, au fost multe lucruri pe care le-am făcut în viața mea și de care nu sunt mândru. Vreau să zic doar că Dan Alexa a fost un promoter bun. Încă din perioada în care eram colegi la Rocar. Au fost momente uneori când ne câștigam existența și din alte lucruri. Nu numai din fotbal. Erau bani cu care să trăim, nu erau bani cu care să te îmbogățești. Au fost cazuri izolate”, a declarat Coman, zâmbind.

Alexa: „Dani Coman e Mike Tyson. Crede-mă!”

Invitat la rândul său la GSP Live pentru a comenta ratarea promovării cu Rapid, Dan Alexa a fost întrebat în finalul emisiunii despre rolul său de “Don King” în bătăile ilegale la care participa Coman: 

Dani Coman e Mike Tyson. Crede-mă! Am făcut mulți bani atunci. Am trecut prin foarte multe cu Dani, suntem foarte buni prieteni. Faza cu bătăile era adevărată. Eram la Rocar, nu aveam bani. Aveam salariile foarte mici, stăteam împreună. Mâncam lapte la pungă, când prindeam eugenii era sărbătoare”.

- Aveai comision? 
- Da, dar nu mai știu cât.

- Ne poți povesti ceva de la bătăile astea? 
 Amuzant era când începeam împărțeala seară. Atunci începea spectacolul. Ne certam, râdeam.

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV. Dan Alexa, revoltat după ce a fost dat afară de la Rapid » Ce hârtie a arătat în direct: „Angelescu nu poate să-și bată joc de munca mea”

EXCLUSIV Dat afară de la Rapid, Dan Alexa acuză: „S-au luat decizii POPULISTE pentru a liniști galeria” » Dezvăluiri despre conflictele din club

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
alin_andrei
alin_andrei  •  13 August 2020, 16:01
Postat de elgabri pe 13 August 2020, 15:38

Acum Alexa o impresariaza pe Ana-Maria !!

E sparing partner-ul lui Ana...

107991897552266
Piramidon Quijote  •  13 August 2020, 15:49

Îi vrei la Stiaua ?

elgabri
elgabri  •  13 August 2020, 15:38

Acum Alexa o impresariaza pe Ana-Maria !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează