LIGA 1    •   INCIDENT

VIDEO+FOTO Becali a umilit în stradă un călugăr venit la palat » Imagini incredibile surprinse de paparazzi

Captură SpyNews

Sambata, 17 Martie

Palatul lui Gigi Becali de pe Aleea Alexandru din Capitală e asaltat zilnic de tot felul de persoane, multe dintre acestea venite să-i ceară ajutor patronului FCSB.Paparazzi SpyNews au surprins o scenă între Becali și ceea ce pare a fi un călugăr. Pe imagini se vede cum bărbatul care se sprijină într-o cârjă îi oferă patronului de la FCSB o carte de dimensiuni mari. Becali răsfoiește cartea și pare inițial că acceptă cadoul, însă după un scurt dialog cu musafirul Gigi gesticulează și aruncă volumul pe jos. 

Călugărul a ridicat cartea de pe ciment, apoi Gigi Becali l-a chemat pe Luțu, căruia i-a transmis să o păstreze, fără a-i oferi vreun ajutor bărbatului, mai scrie sursa citată. 

Vezi VIDEO cu gestul lui Gigi Becali!

Comentarii (21 ) Adaugă comentariu

ares123  •  18 Martie 2018, 08:35

Postat de alex_1973 pe 17 Martie 2018, 14:16

Mai mira pe cineva ca acest individ umilește oamenii?Ce nu înțeleg Cum susținătorii FCSB ului se asociază cu acest individ.Chiar așa accepta un astfel de individ pe deasupra îl mai și sustin.

De unde stii tu cine era individul ala slinos imbracat in calugar...si ce au vorbit ? Sunt o gramada de excroci care se dau drept calugari sau preoti. Ura fata de becali iti intuneca judecata.

merace  •  17 Martie 2018, 18:24

***

mosvasile  •  17 Martie 2018, 15:06

Adevaratul crestinism-spre deosebire de protestanti-inseamna umilinta,suflet bun,credinta neconditionata-nu vindicativa- iar calugarii au fost exponentii acestei umilinte!

Vezi toate comentariile (21)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase