FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-0

VIDEO+FOTO Câte-un pic, pic, pic... » Cu paşi mărunţi, 0-0 cu CFR, FCSB se îndreaptă spre titlul 27 şi spre zecile de milioane de euro din Champions League

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2017 00:00

LPF i-a făcut practic strategia lui Reghecampf pentru meciul de aseară, 0-0 cu CFR. 

Programând FCSB-ul să joace a doua zi după eşecul Viitorului în Ştefan cel Mare, antrenorul roş-albaştrilor a preferat să se mulţumească doar cu un punct. Şi a jucat în consecinţă.
FCSB, zero pe linie în prima repriză

Click aici pentru VIDEO și FOTO!

Cel puţin în prima repriză, FCSB n-a avut nicio acţiune periculoasă la poarta lui Mincă, niciun şut pe poartă, niciun şut la poartă! Miriuţă, în schimb, a avut mai mult curaj, împins probabil de la spate şi de un stadion aproape plin, dar şi de dorinţa de a se revanşa după înfrângerea din startul play-off-ului, de pe Arena Naţională. A jucat cu două vârfuri, Bud şi Omrani, plus Păun, un fel de volante. Şi clujenii au fost mai prezenţi în terenul advers, au avut şi situaţii, însă niciuna fructificată.

Deac, ocazie mare

În minutul 7, un şut ratat al lui Camora era să devină un assist pentru Sorsa, însă lovitura de cap a croatului n-a nimerit spaţiul porţii. Apoi, Păun a şters un balon, tot cu capul, insuficient pentru a-l trimite în plasă (28), după care Deac avea să irosească, în final de repriză, cea mai mare ocazie. Singur în careu a tras tare, dar mingea a fost blocată şi respinsă în corner (44).

Nervi şi gest sfidător la Alibec

Dacă în primele 45 de minute s-a jucat fotbal puţin, în startul următoarelor 45 nu s-a jucat deloc. Fotbaliştii au fost mai preocupaţi să se lovească şi să se anihileze decât să încerce să desfacă jocul şi să atace spaţiile libere. FCSB a continuat să joace de-a dreptul jenant pentru o echipă care se visează campioană. Reghecampf s-a săturat şi el de ineficienţa din atac şi l-a scos pe Alibec în minutul 60, decizie care l-a iritat teribil pe atacant. Denis a şutat în sticlele de apă din faţa băncii, după care, ca un gest sfidător, a plecat la vestiare.

Enache şi Tănase, situaţii imense

Şi cu Gnohere în atac, oaspeţii au pus probleme. O pasă luminoasă a lui Boldrin l-a lăsat pe Gnohere în situaţie bună, francezul a pasat perfect pentru Enache, dar mijlocaşul şi-a bătut joc de o ocazie rarisimă (66).

FCSB putea da lovitura şi, implicit, să închidă practic lupta pentru titlu cu un sfert de oră înainte de final. Horj a ezitat, cu gândul la oferta lui Becali, Tănase a avut un dribling seducător, dar continuarea a stricat tot farmecul: în loc să paseze, doi coechipieri erau liberi cu poarta goală, a preferat să tragă. Şi a tras alături!
S-a terminat 0-0, obiectiv îndeplinit pentru Reghecampf, care nu doar că rămâne lider, dar după această etapă îşi măreşte ecartul faţă de locul 2 la 3 puncte. Urmează însă două etape decisive: cu Viitorul şi Dinamo, dacă nu le pierde, FCSB va fi aproape campioană!

14 meciuriconsecutive cu gol marcat, până la cel de aseară, bifase FCSB în toate competiţiile, precedenta partidă în care n-a înscris a fost cu Astra, 0-1, pe 11 decembrie 2016

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
kos_tyn
kos_tyn  •  18 Aprilie 2017, 10:15
Postat de Vladimir Bogdan pe 18 Aprilie 2017, 09:57

UEFA nu va admite în Liga Campionilor o echipă care, trecând peste toate regulamentele, și-a schimbat numeele în cursul competiției!

daca nu postai ineptia asta ,,,,,,

daweroirl
daweroirl  •  18 Aprilie 2017, 10:15
Postat de Vladimir Bogdan pe 18 Aprilie 2017, 09:57

UEFA nu va admite în Liga Campionilor o echipă care, trecând peste toate regulamentele, și-a schimbat numeele în cursul competiției!

Mai citeste regulamentele alea ...

10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  18 Aprilie 2017, 09:57

UEFA nu va admite în Liga Campionilor o echipă care, trecând peste toate regulamentele, și-a schimbat numeele în cursul competiției!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează