FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI TIMIȘOARA 2-1

VIDEO+FOTO Dinamo merge perfect în Liga 1! "Câinii" s-au impus și în etapa a doua, cu ACS Poli, dar de data asta Rotariu a fost MVP

Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor) +18   FOTO
Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 17:14

Dinamo a câștigat meciul din etapa a doua cu ACS Poli Timișoara, scor 2-1, după "dubla" lui Rotariu și reușita de onoare a lui Scutaru.

Vezi meciul liveTEXT

DINAMO - ACS POLI TIMIȘOARA 2-1 (VIDEO)
Au marcat:
Rotariu 28, 37 / Scutaru 48

Dinamoviștii au deschis scorul în minutul 27 prin lovitura de cap a lui Rotariu, fotbalistul primind o centrare de pe stânga de la Palici. Același Rotariu a majorat diferența în minutul 38, când Gnohere i-a pasat tânărului jucător, iar acesta a reluat din prima din mijlocul careului.

Imediat după pauză timișorenii au redus din handicap după ce Scutaru a pus bine latul la un șut al lui Elek din 9 metri.

Dinamo e lider după două etape cu maximum de puncte și un golaveraj de 6-2. De partea cealaltă, ACS Poli Timișoara e într-o postură extrem de grea, fiind ultima în clasament după un singur meci cu -14 puncte. Trupa lui Ionuț Popa a primit această penalizare înaintea sezonului din cauza problemelor financiare.

Echipele de start:

Dinamo: Brănescu – Romera, Nedelcearu, Mevlja (cpt), St. Filip – I. Șerban, Busuladzici, Palici – D. Rotariu, Gnohere, V. Lazăr.
Rezerve: Cobrea – Hanca, P. Petre, Vl. Olteanu, Dudea, A. Marc, Tîrcoveanu.
Antrenor: Ioan Andone

ACS Poli Timișoara: C. Straton – Șeroni, Cînu, Scutaru, G. Neagu – M. Croitoru (cpt), Artean, I. Roșu, Vădrariu – Bărbuț, Elek.
Rezerve: Curileac – Fridrich, Popovici, Mailat, Cârstocea, Sorescu, Bîrnoi.
Antrenor: Ionuț Popa

Arbitru: Horațiu Mircea Feșnic (Cluj-Napoca)
Asistent 1: Gero Szabo (Cluj-Napoca)
Asistent 2: Mihai Marius Marica (Bistrița)
Rezervă: Florin Mihai Marcu (Oradea)
Observator LPF: Paul Mincu (București)
Observator CCA: Corneliu Fecioru (București)

 
 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (336)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  31 Iulie 2016, 11:49
Postat de calinescu_ pe 31 Iulie 2016, 08:48

TOTUL A FOST UN FOC DE PAIE ....!!!! DINAMO MAI ARE INCA MARI PROBLEME DE REZOLVAT ....!!! 1. BRANESCU ARE CALITATI ,INSA NU ARE ROST SA CRESTEM COTA PORTARULUI LUI JUVENTUS IAR LA ANUL SA FIM IAR DESCOPERITI ,PE DEASUPRA MAI SI GAFEAZA , ORICUM ESTE PESTE CERNIAUSKAS...!!!! 2. ROMERA E DE LIGA A III-A ...!!! JOACA-L D-LE PE HANCA CA ARE POTENTIAL DE CRESTERE NU NI-L BAGA PE ACEST BAIAT ADUS DE FIU-TAU ...!!! 3. AZER BUSULADZICI E DESTUL DE MODEST , SUB NICI O FORMA NU POATE FI INCHIZATORUL PENTRU CUPELE EUROPENE ...!!!! 4. PATRIK PETRE E DIN ALT FILM. CAPITANUL MEVLIJA A FOST PENIBIL , FACAND ATATEA GRESELI INTR-UN MECI, CATE A FACUT TOT CAMPIONATUL TRECUT ...!!!!

lasa-te de fotbal ca nu intelegi nimic din el.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  31 Iulie 2016, 11:44
Postat de zecs93 pe 31 Iulie 2016, 05:20

Am avut 30 de faze fixe si toate sau dus la nivelul pamantului, probabil au vrut sa pacaleasca timisorenii cum ca mingea ar fi o cartita si face sapaturi prin pamant :)))))

alea toate au fost ale lui Lazar. nu poate omul sa ridice mingea 1m din pamant. nici macar la cornere.

1745flo
1745flo  •  31 Iulie 2016, 10:53

Forza Dinamo!

Vezi toate comentariile (336)
Comentează
Close