FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - PETROLUL 1-0

VIDEO+FOTO Fotbal chinuit! Botoșani a învins Petrolul, 1-0, în primul joc din play-out

Foto: Ionuț Tabultoc +10   FOTO
Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2016 22:24

Play-out-ul Ligii 1 s-a deschis azi cu partida dintre FC Botoșani și Petrolul Ploiești, scor 1-0. Cele două formații au pornit timid și au prestat un joc precaut.

Vezi meciul liveTEXT

FC BOTOȘANI - PETROLUL 1-0
A marcat:
Vașvari 72 p. VIDEO

Tensiunea n-a lipsit și în prima oră de joc, când ambele echipe s-au făcut remarcate doar prin numărul mare de cartonaște galbene, nu mai puțin de 8 (4 la fiecare formație).

În minutul 71, Dimitrov a centrat în careu și Begeorgi a respins cu mâna. Arbitrul George Rădulescu a arătat punctul cu var, iar Vașvari a marcat singurul gol al partidei.

Botoșănenii au urcat astfel pe locul 2 în play-out, cu 16 puncte la egalitate cu CSU Craiova. Petrolul a rămas ultima, cu doar 4 puncte.
"Găzarii" nu au mai câştigat "afară" din 9 aprilie 2015, 1-0 pe terenul Stelei. Au urmat 6 remize şi 13 înfrângeri în deplasare.

Echipele de start:

FC Botoșani: Pleșca - Dimitrov, Ngadeu, A. Miron, N. Mușat - St. Cucu, Vașvari, Cabrera, Martinus - Fulop, Hadnagy
Rezerve: Iliev, Plămadă, M. Bordeianu, Ivanovici, Matulevicius, D. Roman, Popovici

Petrolul: Cobrea - Mișelăricu, Prestia, Inez, Begeorgi - Bucșa - Gavrilă, Ziani, Stana, Pacar - Paolucci
Rezerve: I. Popescu, Zoubir, Benga, Mareș, Pulhac, Markos, Guerreiro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
821251504618379
Doru Sandu  •  05 Martie 2016, 10:21

Comentariul tău...chiar nu se vede ca capra salariatu vrea sa falimenteze echipa impreuna cu *** de nicolae.Exact cum a fost pe timpul lui bercea si luca ,au spalat bani in clubul asta.Ghi nionul nostru ca dam peste *** .PETROLUL NU MOARE.Hai Petrolu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

plischi
plischi  •  05 Martie 2016, 07:52

fotbal se jucase, pe acelasi canal tv, cu doua ore si-un pic mai devreme, insa in divizia inferioara. aia a fost o partida de tinut minte...

vladutz13
vladutz13  •  04 Martie 2016, 23:07

Mda, ati dat niste note penibile botosanenilor... fundasii au luat 5 toti, de ce?? nu au avut nicio problema.... sa mai zic de Martinus? tot 5, desi i-a umilit pe fundasii din flancul stang.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează