FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIDEO + FOTO Omagiu adus de Hagi lui Cruyff » Ce a făcut Regele la amicalul Viitorului de astăzi

FOTO: www.facebook.com/AcademiaHagi/ +7   FOTO
FOTO: www.facebook.com/AcademiaHagi/

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2016 14:32

Viitorul a disputat ieri un amical contra bulgarilor de la Chermo More Varna, scor 0-0.

În minutul 14 al meciului, jocul a fost oprit, pentru a i se aduce un omagiu lui Johan Cruyff, care a murit joi. Jucătorii și staff-ul celor două formații au aplaudat timp de un minut în memoria mareului olandez.

Johan Cruyff a fost cel care l-a adus pe Gică Hagi la Barcelona, fiind idolul antrenorului de la Viitorul. În minutul de reculegere, "Regele" a fost vizibil marcat de moartea lui Cruyff.

FC Viitorul: Buzbuchi (46 Pecanha) – Benzar (78 Rogoza), Boli (78 Ghiţă), Goulon (78 Kilyen), Perju (46 Ganea) – Filip (78 Trancă), De Lucas (78 Dumitrescu) – Chiţu (78 Casap), I. Hagi (78 Ciobanu), Nicoliţă (46 Coman) – Rusu (78 Manole) 

Citește și: Gică Hagi a lăcrimat la vestea morții lui Cruyff: ”Ne despărțim de creatorul de fotbal-artă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
steaua.libera
steaua.libera  •  27 Martie 2016, 04:12

Cruyff este unul din intemeietorul fotbalului modern.. mare om. Frumos gestul Regelui.

caminero
caminero  •  27 Martie 2016, 00:10

Domle. Ragele tot Rage, nu se dezminte! Bine că n-a făcut o bicicletă Ronaldo ca să-l cinstească pe Cruyff. La mintea lui m-aș fi așteptat la un astfel de pocinog ...

ortega
ortega  •  26 Martie 2016, 20:50

Câte blaturi o fi făcut regretatul Cruyff ...?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează