FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO 2-1

VIDEO+FOTO Remontada gorjeană » Dinamo a avut meciul în mînă la Tg. Jiu, dar s-a văzut învinsă de Pandurii, 1-2

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 13 septembrie 2013 22:33

Tradiţia se menţine la Tg. Jiu, unde Dinamo nu mai cîştigă din 2007. Chiar dacă a condus cu 1-0, formaţia bucureşteană s-a văzut învinsă pe final de meci, Pandurii impunîndu-se cu 2-1.

"Cîinii" au arătat bine după pauza de 3 săptămîni din Liga 1, însă doar o repriză. Vreme de 45 de minute Dinamo a controlat jocul, iar formula 4-3-3 impusă de Mulţescu părea că dă roade. Grigore a ratat de puţin poarta încă din primul minut, trimiţînd puţin pe lîngă din lovitură liberă, în timp ce Ţucudean a irosit şi el şansa de a-şi trece în cont golul la revenirea în tricoul echipei din "Ştefan cel Mare" (6).

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

Elton l-a testat şi el în minutul 20 pe Mingote, dar portarul portughez a reuşit să respingă. N-a mai avut însă ce face la şutul excelent al lui Matei. Ţucudean a întors la marginea careului pentru căpitanul dinamovist, care n-a iertat (37).

Click aici pentru VIDEO!

Jocul s-a schimbat însă din minutul 62, cînd Grecu a primit al doilea "galben" şi a fost eliminat. Pandurii lui Pustai au reacţionat şi au zburdat pe teren cu Eric în prim plan. Mijlocaşul brazilian a centrat perfect pentru Momcilovici (76), care a reluat în plasă cu capul, după o lovitură de colţ. Iar peste 10 minute l-a învins pe Bălgrădean cu un şut pe jos de la marginea careului.

Gorjenii acumulează 13 puncte, urcînd pentru moment pe locul 2, şi au un moral excelent înaintea debutului în grupele Europa League de joi.

Echipele de start:
Pandurii: Mingote - Unguruşan, Mamele, Erico, Momcilovici - P. Anton, Breeveld - Buleică, Eric, Nicoară - Matulevicius
Rezerve: Stanca, Pleaşcă, I. Rada II, C. Cristea, Ciucur, Distefano, Rubio

Dinamo:
Bălgrădean - Luchin, Dr. Grigore, Durimel, Grecu - Boubacar, Thicot, Elton - C. Matei, Ţucudean, Curtean
Rezerve: Naumovski, Rotariu, V. Lazăr, Fai, I. Şerban, Dănciulescu, S. Filip

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (945)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  16 Septembrie 2013, 16:45

stiam ca pierde si da vina pe arbitraj ,gigica asta... dar mai sta 1-2 etape si e out ! multescu este foarte slab,m-am convins ! dinamo termina pe 10-12 anul asta ,cu noroc...

alexbibirica1
alexbibirica1  •  14 Septembrie 2013, 08:01
Postat de belagio pe 14 Septembrie 2013, 07:40

nu e insistent e prost valah uite iti spun eu si ma culc.. ce spune el de securitate dinamo a fost ca steaua rosie echipa militiei..mai securista a fost steaua nu mai spun ca steaua a fost infiintata de ceasca...dar sa lasam trecutul oricum steaua era partidul si taia si spanzura..acum sunt alte vremuri si steaua este mult peste dinamo, ca echipa..se intreaba lumea man de ce steaua a reusit mereu cu incultii ca ceausescu sau becali?/? ramane un mister...

:)

daveroirl
daveroirl  •  14 Septembrie 2013, 07:56
Postat de imperator1 pe 14 Septembrie 2013, 07:53

Mai era puțin și il alegeau pe Jiji.... chiar și unii dinamoviști ! :)

pai tot ei l-au facut si europarlamentar si deputat sau senator ,ce a iesit acum ,nu stiu ca nu ma intereseaza politica...astia de dau cu mucii in fasole p-aci ,alegatori de o galeata si - un pix...

Vezi toate comentariile (945)
Comentează