FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - U CRAIOVA 0-1

VIDEO+FOTO Scandal la FC Voluntari - U Craiova! Centralul a dictat penalty, dar asistentul l-a convins să-l anuleze + Decizia specialistului

Captură TV Telekom Sport +14   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 februarie 2018 22:31

În minutul 85, la scorul de 0-1 în meciul dintre FC Voluntari și U Craiova, arbitrul Marcel Bîrsan a dictat lovitură de pedeapsă pentru ilfoveni după o intrare a portarului Mitrovici la Daniel Benzar.

Centralul a arătat punctul cu var, dar asistentul Marius Marica l-a chemat pe Bîrsan pentru a-i explica faptul că nu a fost nici vorbă de lovitură de la 11 metri. Pe reluările TV se observă că portarul a atins prima oară mingea.

Jucătorii ilfovenilor și antrenorul Caludiu Niculescu au protestat evident, dar fără niciun folos. În plus, Niculescu a fost trimis în tribune.

"Nu e penalty. Asistentul acesta ar trebui să se facă arbitru central dacă vede de la 60 de metri. Pe domnul Bîrsan l-am analizat luni după meciul dintre FCSB și CFR, nu a acordat mai multe cartonașe galbene" Ion Crăciunescu, fost arbitru, la TV Digi Sport

"E o fază foarte grea. Ciudat e că asistentul s-a implicat de pe partea opusă. Eu văd că portarul atinge mingea. Decizia corectă a fost luată în final de asistent. N-a fost penalty. Portarul lovește mingea cu talpa și balonul începe să țopăie după aia. Cred că și Benzar atinge mingea, dar imediat la o fracțiune de secundă atinge și portarul mingea" Dan Lăzărescu, fost arbitru, la TV Telekom Sport

"Era important să scoatem un rezultat pozitiv. Îi las pe specialiști să comenteze la acea fază. Eu am dat în minge, am simțit portarul cum m-a lovit și am căzut. Arbitrul ne-a spus că el a dat penalty, dar s-a luat după tușier și și-a schimbat decizia", a declarat Daniel Benzar la Look TV.

Vezi aici VIDEO!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
ucv1948
ucv1948  •  19 Februarie 2018, 15:35
Postat de haideusicfr pe 17 Februarie 2018, 16:40

Impotriva craiovei si a fcsb -uluii nu se va da nicioadta un 11 metri .interzis .ca o supapa de sens.

La meciul cu cfr( in tur ) , ai uitat cum cfr cluj in meciul cu Craiova primit 11m ? ,,,,, ardelean cu mintea scurta

1622271147840551
Bogdan Martiniuc  •  17 Februarie 2018, 18:33

poate puteti sa ma lamuriti si pe mine......sant total confuz....cei de la digi incercau sa determine cine a atins primul mingea ...si nu inteleg rationamentul daca atingi mingea primul sau al doilea de ce ar fi fault ??????nu e voie sa dai in minge????

haideusicfr
haideusicfr  •  17 Februarie 2018, 16:40
Postat de geogeo pe 17 Februarie 2018, 14:19

La faza asta orice s-ar fi dat tot ieseau discutii. La viteza jocului a parut penalty, dar la reluari se vede ca mai degraba nu e penalty. Pana la urma s-a luat decizia corecta, cu ezitari, dar corecta.

Impotriva craiovei si a fcsb -uluii nu se va da nicioadta un 11 metri .interzis .ca o supapa de sens.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează