FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

VIDEO+FOTO Sepsi, antrenament cu zâmbetul pe buze, pe o ploaie torențială » Ce i-a pus Neagoe pe jucători să facă

Antrenament Sepsi // FOTO: Raed Krishan +27   FOTO
Antrenament Sepsi // FOTO: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat duminica, 20 ianuarie 2019 15:42

Sepsi Sf. Gheorghe, locul 4 în Liga 1, continuă să tragă tare în cantonamentul din Turcia.

  • Corespondență GSP din Turcia

Azi, antrenamentul celor de la Sepsi s-a desfășurat pe o vreme capricioasă, jucătorii fiind nevoiți să se antreneze în condiții grele, pe o ploaie torențială. Cu toate acestea, atmosfera la echipă a fost foarte bună. Jucătorii s-au încălzit cu zâmbetul pe buze, iar Eugen Neagoe le-a pregătit un antrenament special.

Fotbaliștii au fost puși să se pregătească cu o minge diferită: „Nu e rotundă și diferit”, au spus aceștia. Scopul exercițiului gândit Neagoe a fost acela de a lucra la tehnica jucătorilior.

 

Sepsi va juca azi un amical cu ucrainenii de la FC Mariupol, locul 7 în prima ligă. Meciul trebuia să înceapă la ora 17:00, ora României, dar a fost mutat la ora 16:00.

antrenament sepsi 7 +28 FOTO

Pe un teren alăturat, Toni Conceicao a condus antrenamentul liderului CFR Cluj. Antrenorul portughez și Eugen Neagoe, tehnicianul celor de la Sepsi, s-au întâlnit și au discutat preț de câteva minute.

antrenament cfr cluj 1 +28 FOTO

eugen neagoe si toni conceicao 1

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează