FOTBAL  »  Superliga  »  INCIDENT

VIDEO + FOTO Un fost fotbalist a fost bătut crunt într-un magazin! Imaginile au fost surprinse de camerele de luat vederi

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 15:40

Fostul portar al celor de la Voința Sibiu, Dumitru Pârvu, a fost bătut cu bestialitate de un individ într-un magazin. Întâmplarea ar fi din urmă cu 4 luni, însă abia acum au apărut imaginile. Ora de Sibiu anunță că sora lui Pârvu a fost cea care a decis să dea imaginile presei.

Pârvu a fost lovit puternic de un bărbat, după un dialog ceva mai aprins. Fostul portar a căzut imediat și nimeni nu a intervenit în altercație, deși în imagini mai apar câteva persoane.

Ioana Cristea, sora fostului portar, speră ca astfel să îi poată identifica pe agresori, care n-au fost trași la răspundere nici după atâta timp:

„Iată că nici după trei luni făptuitorii nu sunt traşi la răspundere! Am văzut şi noi, familia victimei, VIDEO-urile cu imaginile agresiunii, imagini în care fratele meu e lovit foarte violent, aflat la pământ, aplicându-i-se şi picioare direct în cap! Cruzimea de care dă dovadă acea „brută” nu trebuie tolerată sau iertată!

Astfel că, vom face imaginile publice, solicitând AJUTOR PENTRU IDENTIFICARE. Oricine poate da relaţii în acest sens despre făptaşul principal sau despre celalalte două persoane care îl însoţesc, poate contacta direct Poliţia la 112 sau Secţia 1 Sibiu, în timpul programului, la Tel 0269 212260.

De asemenea, putem fi şi noi contactaţi, între orele 10:00-20:00 la tel: 0749 292319″, apare în mesajul postat de sora lui Pârvu.

bataie 6 660x457

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
gumbo
gumbo  •  06 Martie 2017, 19:56
Postat de spartanul66 pe 06 Martie 2017, 18:02

Eu sper că cei doi să învețe ceva din asta . Agresorul să plătească pentru comportament iar cel bătut nu cred că data viitoare va m-ai face ceea ce a făcut atunci. Sunt convins că a făcut el ceva că doar nu la bătut ăla așa din senin.

Băi, spartanul66, ai dat-o-n bară de două ori la limba română, grav, într-un text ușor și scurt, băiețele! Ce zici de: "va m-ai face" și de "doar nu la bătut ăla". Chiar atât de grea e limba ta maternă, unica? Bolovanule! Așa, din senin? Si te mai dai și dinamovist! Bleah!

spartanul66
spartanul66  •  06 Martie 2017, 18:02

Eu sper că cei doi să învețe ceva din asta . Agresorul să plătească pentru comportament iar cel bătut nu cred că data viitoare va m-ai face ceea ce a făcut atunci. Sunt convins că a făcut el ceva că doar nu la bătut ăla așa din senin.

ucluj2011
ucluj2011  •  06 Martie 2017, 17:43
Postat de timm pe 06 Martie 2017, 17:31

Exagerezi. Este caz de amenda.

Caz de amendă? Frățioare , în momentul în care tu primești o lovitură și cazi pe jos , DEJA multe lucruri rele ți se pot întîmpla , dacă nu ATUNCI , măcar ÎN TIMP. Dar dacă tu cazi și mai iei ȘI niște lovituri în cap de leșini , atunci este GRAV. Înafară de asta , legal nu ai voie să dai în cineva decît DACĂ îți este viața în primejdie , ca să te aperi... și nici ATUNCI nu ai voie să dai dacă persoana este pe jos și nu se poate apăra pentru că , chiar că poți (cel puțin teoretic) să fii acuzat de tentativă de omor și asta pe bună dreptate (sa întîmplat de multe ori). Că la noi poate că ăla nu o să ia nici măcar amendă , sau poate că se înțelege cu fotbalistul agresat ... asta este altă mîncare de Pește , dar în mod normal , ăsta este caz de pîrnaie. Adică dacă cineva îți fură din buzunar 100 de lei , sau dacă cineva distruge 3 scaune la un Cinematograf te duci la răcoare de la 3 luni la 3 ani... păi să dai în cineva este MULT MULT MULT mai grav decît furtul sau distrugerea de bunuri sau multe alte lucruri pentru care te duci la închisoare. Ce ai prefera , să-ți fure cineva o sută sau două sau NOUĂ din buzunar sau să iei o mardeală de genul ăla? Păi vezi.!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează