FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - BOTOȘANI 2-2

VIDEO Gică Hagi, acuzații DURE: „Dacă spun pe cine sunt supărat vă dați seama ce iese?” + Replică pentru Petrescu: „Dane, tu erai prin China”

Articol de - Publicat marti, 13 august 2019 13:36

Gică Hagi a acuzat arbitrajul din ultimele două etape. Acesta ar fi motivul principal pentru care Viitorul nu are punctaj maxim în campionat, conform „Regelui”, care a remizat aseară cu FC Botoșani, 2-2.

Gică Hagi a acuzat că Viitorul a fost dezavantajată în ultimele două etape, 2-2 cu Sepsi și tot 2-2 cu Botoșani. 

„Suntem echipa care joacă fotbal și contra vântului. Jucam acasă și zici că eram din liga a șaptea și jucam cu nu știu cine. Nu avem voie să fim sus, nu se poate. Am fost întotdeauna o echipă cuminte, ne-am văzut de ale noastre, nu am ieșit să spunem nimic. 

Probabil aveam prea multe puncte la începutul campionatului și eram o surpriză neplăcută. Ce a pățit Viitorul pe teren nu a avut nimic în comun cu ce s-a întâmplat de fapt. 

Și la ultimul meci din deplasare, la fel. Stăm cuminți, nu spunem nimic, ca să nu supărăm. Dacă spunem ceva, ne suspendă, ne dau afară. Este foarte greu să pedalezi contra vântului. Dacă la Ganea nu este penalty, eu ... Și altele, altele. Viitorul nu a primit niciun fault, ei aveau voie să împingă, noi nu. Steliano a ieșit accidentat și patru arbitri nu au văzut deloc faza. Probabil era al doilea galben sau cine știe. 

La Constanța a bătut vântul rău, doar într-o direcție. Dacă aș zice pe cine sunt cu adevărat supărat, vă dați seama ce iese? Și la meciul acesta, și la meciul trecut, când ni s-a anulat un gol. Trebuia să avem maximum de puncte și nu avem. Avem cu patru mai puține. Meritam sută la sută victoria, dar s-a terminat așa cum și-au dorit mulți. Singura mea rugăminte: puțin respect pentru anii de viață pe care i-am petrecut în fotbal!”, a declarat managerul tehnic al constănțenilor. 

“Dane, tu erai prin China!” 

Hagi nu l-a menajat nici pe fostul său coleg din „Generație de Aur”, Dan Petrescu, certându-l pe antrenorul lui CFR Cluj pentru declarațiile din ultima perioadă. 

„Îmi cer scuze dacă am deranjat pe cineva. Pe Dan, că CFR e campioana sută la sută. V-ați uitat la meciurile cu Astana? Bani mulți, cheltuiți de pomană! Nu o să supere prietenul meu Dan! Și dacă se supără, îi trece! Dacă nu, ne vedem când jucăm, care pe care, să vedem cine câștigă! 

Schimb toată echipa și-l bat, că și asta a zis, că el a fost primul din Liga 1 care a schimbat echipa...Mă Dane, ai fost plecat prin China. Noi am schimbat și în play-off, și în Cupa României și tot am câștigat. Eu zic, poate să fie și frate-miu! De ce să tac? Dacă se supără, să fie sănătos!”, a spus “Regele”, care a găsit totuși puterea să glumească în privința returului pe care clujenii îl vor disputa cu Celtic Glasgow în turul al treilea preliminar din Liga Campionilor: „Eu zic că se califică CFR, e favorită!”.

„Să dea Domnul ca CFR-ul să se califice! E greu, ați văzut ce fotbal joacă Celtic, dar Dan poate să o facă, pentru că e antrenor foarte bun. Ar fi o minune și ne-am bucura. Să ia bani foarte mulți și poate mai cumpără jucători. Că altfel, îl vrea pe Ciobanu împrumut. La mine nu poate să joace? Mi l-a luat pe Țucudean pe gratis. A plătit mai mult pe alții, iar la mine nu mai aveau bani”
- Gică Hagi 

Citește și:

VIITORUL - BOTOȘANI // Performanță extraordinară reușită de Eric! A egalat recordul lui Wesley în Liga 1 + E și cel mai bun pasator străin

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
154085762372925
Nils Vig  •  14 August 2019, 00:34

Comentarii aiurea făcute de Hagi: se putea foarte bine ca Botoșaniul să câștige în ultimele minute. Hagi a fost un jucător de excepție, dar nu așa cum ne entuziasmăm noi: Regele, jucător de geniu, Ș.a.m.d. Nu uitați că este pe locul 100 în clasamentul celor mai buni jucători din toate timpurile și locul 59 în clasamentul ultimilor 25 de ani ! Deci nu e Pele, nu e Maradona, nu e Messi, nu e Ronaldo, nu e în primii 20 -30 de jucători! În rest este un tip ambițios, dar incult, agramat, plin de el, ofticos și incorect. Urmăriți-i reacțiile și o să vedeți că de câte ori pierde este vina altora! E un antrenor bun pentru copii și juniori pentru că lucrează cu jucători dornici de afirmare și la care își permite să țipe ! Imediat ce ajunge la o echipă la care lucrează cu jucători deja cu nume, care sunt deja realizați și din punct de vedere material și care nu-i mai permit momentele de isterie, nu mai are rezultate.

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  13 August 2019, 23:44

Domnule Hagi cînd joci în Scoția? Petrescu a jucat.Așchia nu sare departe de trunchi,ce mii Hagi ce mii Becali,amîndoi aroganța le strică totul./

anti.cioban
anti.cioban  •  13 August 2019, 19:38
Postat de educatorgsp pe 13 August 2019, 17:55

Pista, ii dai la clape cu toate degetele de la maine si la picioare, am pierdut contul mesajelor anti-Hagi pe acest articol (x conturi, acelasi stil inconfundabil). Parca esti un tsunami care devoreaza tot, nimic n-a ramas din Gicuta; nici din Ianis pe care il “torturezi” acelasi sadism. Nu-mi place nici Gica, nici juniorul sau, ii critic atunci cand merita, incerc sa fiu putin mai echilibrat. DAAAA, “aprob pozitiv”, vorba lui nea Bachus, patrupedul din vila si verii sai smecherasi trebuiesc “bombardati” ca Hiroshima. Zero plus zero, tot zero ramane.

Putinii fani ai ciobanului (pe persoana fizica, pentru ca echipa aia 4 consoane practic nu exista) sunt efectiv negri de ura la adresa lui Hagi. Ar fi amuzant sa-i vezi cum bat campii aici, dar trist e ca sunt niste oameni atat de mici sufleteste incat se iau si de copilul lui...

Vezi toate comentariile (49)
Comentează